Τον χθεσινό θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Conference League σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων ανέφερε ότι πέραν της ιστορικής σημασίας της κατάκτησης του τροπαίου, μένουν και όλα αυτά που έζησε η οικογένεια του Ολυμπιακού, και ο κόσμος του, τα οποία είναι πράγματα που κάποιοι μπορεί να μην ζήσουν ποτέ και αυτό από μόνο του τα λέει όλα.

Στη συνέχεια στάθηκε το ότι οι Πειραιώτες έγιναν η πρώτη ομάδα στα τελευταία 15 χρόνια που έχει πάρει ευρωπαϊκό τρόπαιο από τις χώρες που δεν είναι από τα 7 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης (Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία, Πορτογαλία και Ολλανδία) και υπενθύμισε ότι το Conference League το έχουν πάρει η Ρόμα, η Γουέστ Χαμ και ο Ολυμπιακός, δηλαδή, δύο ομάδες από τη Ρώμη και το Λονδίνο και οι ερυθρόλευκοι από τον Πειραιά.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος είπε ότι έγινε χαμός τις πρώτες πρωινές ώρες και στο Καραϊσκάκη όπου όλη η ομάδα ήταν μαζί με τις οικογένειές τους, και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να υποδέχεται την αποστολή ανεβαίνοντας σε ένα μηχανάκι αφού ήταν αδύνατο να πλησιάσει κανείς το πούλμαν από τον κόσμο που είχε.

Τέλος είπε ότι: «κάθε αποτυχία για ένα… κλικ του Ολυμπιακού αυτά τα χρόνια και κάθε μεγάλη πρόκριση και νίκη, οδήγησε τελικά στην χθεσινή βραδιά γιατί ο Ολυμπιακός την έψαχνε με συνέπεια εδώ και πολλά χρόνια».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x