Conference League

«Άλωσε» τη Φρανκφούρτη η Σεν Ζιλουάζ, πανηγυρική πρόκριση για Μόλντε, Στουρμ Γκρατς

Συνέχισε τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις στο Europa Conference league η Σεν Ζιλουάζ, η οποία νίκησε στη Φρανκφούρτη 2-1 την Αιντραχτ στο δεύτερο ματς των πλέι οφ και προκρίθηκε στους «16».

Μια εντυπωσιακή Σεν Ζιλουάζ, «άλωσε» τη Φρανκφούρτη και με το 2-1 επί της Αιντραχτ, σε συνδυασμό με το 2-2 στην πρώτη αναμέτρηση στο Βέλγιο την περασμένη εβδομάδα για τα πλέι οφ του Europa Conference league, πήρε την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης.

Εκεί, θα βρεθούν κι η Μόλντε μετά το 3-0 επί της Λέγκια στη Βαρσοβία και συνολικό σκορ 5-2 κι η Στουρμ Γκρατς μετά τη δεύτερη νίκη, αυτή τη φορά με 1-0 στην Μπρατισλάβα επί της Σλόβαν.

Λέγκια-Μόλντε 0-3
Οι Νορβηγοί έκαναν «περίπατο» στη μεγαλύτερη διάρκεια και πήραν δεύτερη νίκη μετά το 3-2 της πρώτης αναμέτρησης στη σκανδιναβική χώρα την περασμένη Πέμπτη.

Στο 2’, ο Γκούλμπραντσεν με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.

Στο 20’, ο Εκρεμ έκανε τη σέντρα κι ο Χέσταντ με πλασέ μέσα πό την περιοχή έκανε το 0-2.

Στο 67’, ο Κάασα έκανε τη σέντρα από τα δεξιά κι ο Γκούλμπραντσεν από το σημείο του πέναλτι έκανε το 0-3.

Αιντραχτ-Σεν Ζιλουάζ 1-2
Οι Βέλγοι εκμεταλλεύτηκαν όλες τις καλές στιγμές τους στο ματς και πήραν μια μεγάλη πρόκριση μετά το 2-2 της πρώτης αναμέτρησης στην έδρα τους την περασμένη εβδομάδα.

Στο 47’, ο Αμούρα μετά από προσπάθεια από τα δεξιά έδωσε έτοιμο γκολ στον Πουέρτας για το 0-1.

Στο 80’, ο Πουέρτας εκτέλεσε κόρνερ και, μετά από βόλεϊ μέσα στη γερμανική περιοχή, ο Εκερτ με δυνατό σουτ έκανε το 0-2.

Στο 88’, ο Σαϊμπί έκανε τη σέντρα και με καρφωτή κεφαλιά ο Εμπιμπέ μείωσε σε 1-2.

Σλόβαν-Στουρμ Γκρατς 0-1
Η Στουρμ δεν πιέστηκε στην άμυνα μετά το 4-1 στην Αυστρία την περασμένη εβδομάδα και με συντήρηση έφτασε και στη δεύτερη νίκη μέσα στην Μπρατισλάβα.

Στο 52’, ο Αφενγκρούμπερ σέντραρε από το σημείο του κόρνερ κι ο Μπίερεθ μέσα από την περιοχή σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x