Conference League

Έπος Άγιαξ, σώθηκε με γκολ στο 91' και το 97' κόντρα στην Μπόντο - Ξέρανε την Μπέτις στην Ανδαλουσία η Ντινάμο Ζάγκρεμπ!

Ο Άγιαξ μπορεί να βρέθηκε να χάνει 2-0 από την Μπόντο/Γκλιμτ στο Άμστερνταμ, αλλά με 2 γκολ στις καθυστερήσεις ισοφάρισε σε 2-2, τη στιγμή που η Ντινάμο Ζάγκρεμπ περνούσα από την έδρα της Μπέτις 1-0.

Eπέστρεψε από την κόλαση και πάει στη Νορβηγία για πρόκριση ο Άγιαξ! Η ομάδα του Φαν'τ'Σχιπ παρότι βρέθηκε να χάνει 2-0 στο Άμστερνταμ από την εξαιρετική Μπόντο/Γκλιμτ κατάφερε με δυο γκολ στις καθυστερήσεις από Φαν ντε Μπόουμεν και Μπέργκχαους να ισοφαρίσει σε 2-2 και να μείνει στο κόλπο για τους «16»!

Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε το ματς στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» για τον Άγιαξ αφού μόλις στ0 16' ο Γκρόνμπεκ άνοιξε το σκορ αιφνιδιάζοντας τους παίκτες του Τζον Φαν'τ'Σχιπ! Ο Άγιαξ πίεσε για την ισοφάριση πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους αλλά έπεσε πάνω στον εκπληκτικό Χάουγκ.



Οι Ολλανδοί με την ίδια φιλοσοφία μπήκαν και στο δεύτερο ημίχρονο όμως η Μπόντο/Γκλιμτ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Γκρόνμπεκ έφτασαν σε σημαντικό σκορ πρόκρισης!



Ο χρόνος πίεζε τον Άγιαξ και στο 90'+2' σε μια ανύπτοπτη φάση ο Μπιόρτουφτ ανέτρεψε τον Μπρόμπι με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι μετά από χρήση VAR. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φαν ντε Μπόουμεν που δεν λάθεψε, δίνοντας ελπίδες στον Άγιαξ! Την παρτίδα για τον Άγιαξ έσωσε σε... νεκρό χρόνο ο Στίβεν Μπέργκχαους με εξαιρετικό γκολ γράφοντας το τελικό 2-2!



Σπουδαία Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» ξέρανε την Μπέτις με το γκολ του Πέτκοβιτς στο 76' έπειτα από εκτέλεση πέναλτι (0-1) και την περιμένει στο «Μάξι Μιρ» για να τελειώσει τη δουλειά.



Λυτρωτής ο Πιερό για τη Μακάμπι Χάιφα, σκόραρε το μοναδικό γκολ της ομάδας του απέναντι στη Γάνδη και της έδωσε μικρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς!



Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν Σερβέτ και Λουντογκόρετς οι οποίες «κόλλησαν» στο 0-0 και θα τα δώσουν όλα στη ρεβάνς της Βουλγαρίας για να βρεθούν στον επόμενο γύρο.

Περισσότερα σε λίγο...


Conference League:

Άγιαξ-Μπόντο/Γκλιμντ 2-2
(90'+1' Φαν ντε Μπόουμεν, 90'+7' Μπέρκχαους - 16', 63' Γκρόνμπεκ)
Μακάμπι Χάιφα-Γάνδη 1-0
(65' Πιερό)
Μπέτις-Ντινάμο Ζάγκρεμπ 0-1
(76' Πέτκοβιτς)
Σερβέτ-Λουντογκόρετς 0-0

Οι ρεβάνς των παιχνιδιών:

Τετάρτη (21/02 - 19:45)
Γάνδη-Μακάμπι Χάιφα

Πέμπτη 22/02
Λουντογκόρετς-Σερβέτ (19:45)
Μπόντο/Γκλιμτ-Άγιαξ (19:45)
Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Μπέτις (19:45)
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Σεν Ζιλουάζ (22:00)
Λέγκια Βαρσοβίας-Μόλντε (22:00)
Σλόβαν Μπρατισλάβας-Στουρμ Γκρατς (22:00)
Φερεντσβάρος-Ολυμπιακός (22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x