Oλλανδία

Τρελό παιχνίδι ανάμεσα σε Χέρακλες και Άγιαξ με νικητή τον «Αίαντα» - Συνεχίζει το σερί της η Ουτρέχτη

Χέρακλες και Άγιαξ χάρισαν γκολ και θέαμα με τον «Αίαντα» να παίρνει το τρίποντο (4-3). Η Ουτρέχτη στην έδρα της Γκρόνικεν έφυγε με το διπλό διευρύνοντας το νικηφόρο σερί της στα έξι παιχνίδια.

Σπουδαίες αναμετρήσεις επιφύλασσε το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Eredivisie με σπουδαία παιχνίδια που έκλεψαν τις εντυπώσεις. Χέρακλες και Άγιαξ προσέφεραν ένα από τα κορυφαία παιχνίδια της χρονιάς με τον «Αίαντα» να παίρνει εν τέλει το διπλό (4-3), ενώ η Ουτρέχτη δεν σταματάει να νικάει φεύγοντας αλώβητη από την έδρα της Γκρόνικεν (1-0).

Η Χέρακλες άνοιξε νωρίς το σκορ στην αναμέτρηση με τον Κουλένοβιτς στο 12ο λεπτό να βάζει σε θέση οδηγού την ομάδα του. Η απάντηση του Άγιαξ ήρθε στο 25’ με τον Κλάασεν να φέρνει το παιχνίδι και πάλι στην ισορροπία πετυχαίνοντας το 1-1.

Στο 28ο λεπτό ο Ένγκελς πέτυχε σίγουρα το γκολ της αγωνιστικής, ίσως και της χρονιάς εκμεταλλευόμενος το λάθος του Άγιαξ στην μεσαία γραμμή και με σουτ κυριολεκτικά από το κέντρο του γηπέδου έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους για το 2-1.



Ο Άγιαξ όμως και πάλι βρήκε τρόπο να αντίδραση με τον Τραορέ να κερδίζει τον τερματοφύλακα της Χέρκαλες για το 2-2 στο 34ο λεπτό. Η ανατροπή τελικά έγινε χάρη στον Βέγκχορστ που στο 63ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πάσα του Χάτο για το 3-2.

Η Χέρακλες όμως επανήλθε και πάλι στο παιχνίδι με τον Κουλένοβιτς να βρίσκει εκ νέου γκολ ισοφάρισης για το 3-3 στο 76ο λεπτό. Το γκολ που τελικά έκρινε το παιχνίδι μπήκε και πάλι από τον Βέγκχορστ, με τον Ολλανδό να εκτελεί σωστά από τα 11 βήματα στο 82ο λεπτό για το τελικό 4-3. Στο 84’ οι γηπεδούχοι έμειναν και με 10 παίκτες μετά την δεύτερη κίτρινη που αντίκρισε ο Ντε Κερσμάκερ.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Γκρόνικεν και την Ουτρέχτη ήταν αρκετά πιο… ήρεμη με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το διπλό χάρη στο γκολ του Κάθλαιν στο 20ο λεπτό, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό 1-0.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

Σάββατο 19/10
Σπάρτα Ρότερνταμ-Αλμερε Σίτι 2-2

Αλκμααρ-Αϊντχόφεν 1-2

Βάαλβαϊκ-Τβέντε 2-2

Ναϊμέγκεν-Χέρενφεν 3-0

Γκόου Αχέντ Ιγκλς-Φέγενορντ 1-5

Κυριακή 20/10
Βίλεμ-Φορτούνα Σιτάρντ 0-0

Χέρακλες-Αγιαξ 3-4

Γκρόνινγκεν-Ουτρέχτη 0-1

Τσβόλε-Μπρέντα 1-2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x