Ισπανία

El Pais: «Οι άδειες του Μπερναμπέου έχουν λήξει από το 2001»

Σε δημοσίευμά της η ισπανική El Pais υποστηρίζει -με βάσει καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής- ότι οι άδεις του γηπέδου της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν λήξει από το 2001.

Στην αποκάλυψη πως οι άδειες λειτουργίας -και όχι μόνο- του Σαντιάγκο Μπερναμέου έχουν λήξει από το 2001 προχωρά η ισπανική El Pais.

Στο σχετικό δημοσίευμα, υποστηρίζεται ότι οι κάτοικοι της περιοχής έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες για την λειτουργία του γηπέδου της Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας μάλιστα κερδίσει και τις πρώτες δικαστικές μάχες που έχουν να κάνουν με την διοργάνωση συναυλιών στο γήπεδο μέχρι και τον ερχόμενο Μάρτιο.

Από την πλευρά της η Ρεάλ Μαδρίτης διαψεύδει ότι όντως έχουν λήξει οι άδειες, και υποστηρίζουν ότι η «βασίλισσα» έχει στην κατοχή της τα σχετικά έγγραφα με τις άδειες χρήσης και λειτουργίας του γηπέδου. Μάλιστα, αναφέρουν ότι ποτέ δεν έχει διεξαχθεί παιχνίδι στο γήπεδο της χωρίς να υπάρχει σχετική άδεια.

Σε ό,τι αφορά την διεξαγωγή συναυλιών στο γήπεδο, τονίζουν ότι χρειάζονται άλλες άδειες, από άλλες ισπανικές Αρχές, οι οποίες όντως δεν έχουν ληφθεί από τις εταιρίες που έχουν κινηθεί για την ενοικίαση του γηπέδου και τη διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x