Conference League

Χωρίς τον Ντίας στον πάγκο ο Παναθηναϊκός, πρόστιμο 14 χιλ. από την UEFA

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 14.000 ευρώ από την UEFA για λόγους ασφαλείας στο ματς με τη Βίκινγκουρ, ενώ ο αναλυτής Βάλτερ Ντίας τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές.

Παράπλευρες απώλειες είχε για τον Παναθηναϊκό η νίκη με 2-0 επί της Βίκινγκουρ στις 20 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ και η πρόκριση στους «16» του φετινού Conference League.

Κι αυτό γιατί, κατά την τελευταία συνεδρίασή της στις 28 Φεβρουαρίου, η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA επέβαλλε πρόστιμο 14.000 ευρώ στους «πράσινους» για «μπλοκαρισμένους διαδρόμους στις εξέδρες» με βάση το άρθρο 38 των Κανονισμών Προστασίας και Ασφάλειας της Ομοσπονδίας.


Παράλληλα, ο συνεργάτης του Ρουί Βιτόρια και αναλυτής του Παναθηναϊκού, Βάλτερ Ντίας τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για «επίθεση σε άλλον παίκτη».

Ως εκ τούτου, δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας στο αποψινό (06/03, 19:45) πρώτο παιχνίδι με τη Φιορεντίνα για τους «16» της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «τριφύλλι» έχουν τιμωρηθεί φέτος από το πειθαρχικό όργανο της UEFA συνολικά σε οκτώ ευρωπαϊκά παιχνίδια για τα προκριματικά, την League Phase, αλλά και στα νοκ-άουτ, έχοντας πληρώσει ήδη 244.250 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x