Conference League

Νικολογιάννης: «Η Τσέλσι φανέρωσε τα τεράστια προβλήματα του Παναθηναϊκού»

Ακούστε το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη βαριά ήττα (1-4) του Παναθηναϊκού από την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ.

Το σχόλιό του για τη βαριά ήττα (1-4) του Παναθηναϊκού από την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο παραγωγός της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας τόνισε ότι «πριν το ματς όλοι λέγαμε ότι είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μία ομάδα, η οποία ακόμη και με τα δεύτερα είναι επικίνδυνη. Και αυτό ακριβώς αποτυπώθηκε, τελικά, στον αγωνιστικό χώρο, με την Τσέλσι να είναι καταφανώς ανώτερη. Ωστόσο, αυτό δεν θα πρέπει να κρύψει κάτω από το χαλί τα προβλήματα του Παναθηναϊκού. Η ομάδα έχει ένα φανερό πρόβλημα με το τι θέλει να κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε φτάσει 28η Οκτωβρίου και κανείς δεν έχει καταλάβει τι θέλει να παίξει. Δεν είναι οι παίκτες, που έχει στο ρόστερ, για τέτοια εικόνα».

Και συνέχισε: «Η ομάδα δείχνει να είναι αδούλευτη, δεν βελτιώνεται με τίποτα. Κάθε παιχνίδι, που περνάει, βλέπεις λίγο από κάτι, αλλά τίποτα ολοκληρωμένο. Αν δεν έβαζε φρένο η Τσέλσι, μπορεί να βλέπαμε άλλα πράγματα…».

Ακούστε αναλυτικά το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x