Conference League

Νικολογιάννης: «Η δουλειά έγινε από τον αποτελεσματικό Παναθηναϊκό - Μεγάλη υπόθεση η είσοδος του Βαγιαννίδη»

Ακούστε το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη-πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Βίκινγκουρ.

Το σχόλιό του για τη νίκη-πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Βίκινγκουρ κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης. Ο παραγωγός της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας, που βρέθηκε στον σχολιασμό του ματς από το ΟΑΚΑ, τόνισε πως «η δουλειά έγινε», σημειώνοντας ότι ο «Παναθηναϊκός ήταν πολύ προσεκτικός και αποτελεσματικός».

Υπογράμμισε, δε, ενόψει της κλήρωσης και του ραντεβού είτε με Ραπίντ Βιέννης είτε με Φιορεντίνα πως από εδώ και πέρα θα είναι τελείως διαφορετική η κατάσταση, αφού το ματς με τους Ισλανδούς είχε ένα τεράστιο «πρέπει» από πάνω του για πρόκριση.


«Μπορεί να κοιτάξει τον επόμενο αντίπαλο στα μάτια», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακούστε το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x