Conference League

Με Σπόραρ κόντρα στην Τσέλσι ο Παναθηναϊκός - Αναλυτικά η αποστολή

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την αυριανή μεγάλη αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ με την Τσέλσι, συμπεριλήφθηκε ο Άντραζ Σπόραρ!

Την προετοιμασία του για τη μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στην Τσέλσι για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League oλοκλήρωσε με προπόνηση στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινοι» θα διεκδικήσουν την παρθενική τούς νίκη στον θεσμό, με τον Ντιέγκο Αλόνσο, να ανακοινώνει μετά το τέλος της προπόνησης την αποστολή για το ματς! Στα θετικά είναι η μεγάλη επιστροφή του Άντραζ Σπόραρ, καθώς ο Σλοβένος φορ, ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, προσθέτοντάς μια ακόμη λύση για την επιθετική γραμμή.

Εκτός αποστολής έμεινε και πάλι ο Φίλιπ Μαξ που ακολούθησε ωστόσο μέρος του προγράμματος, ενώ ο Φώτης Ιωαννίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.


Στην αποστολή βρίσκονται οι: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Φικάι, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Μπρέγκου, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Νταμπίζας, Τζούριτσιτς, Αράο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου:

Με απογευματινή προπόνηση στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην Τσέλσι (24/10, 19:45), που γίνεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του League Phase του Conference League.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Αντράζ Σπόραρ ενώ ο Φίλιπ Μαξ συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα της αποστολής για το παιχνίδι της Πέμπτης. Σε αυτή βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Φικάι, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Μπρέγκου, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Νταμπίζας, Τζούριτσιτς, Αράο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x