Conference League

Ορτίθ: «Πολύ εντυπωσιακή ομάδα η ΑΕΚ - Θα προσπαθήσουμε να τους βάλουμε δύσκολα»

Ο προπονητής της Ίντερ Εσκάλδες, Φελίπ Ορτίθ, αποθέωσε την ΑΕΚ στις δηλώσεις του, λέγοντας πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στον αντίπαλο.

Αποθέωσε την ΑΕΚ ο Φελίπ Ορτίθ! Ο προπονητής της Ίντερ Εσκάλδες στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα τόνισε πως η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είναι εντυπωσιακή και σε διαφορετική επίπεδο από τη δική του.

Παρόλα αυτά, ανέφερε πως το σύνολό θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στον αντίπαλο.

Για την ΑΕΚ, το στιλ παιχνιδιού του Αλμέιδα και τι ξεχωρίζει: «Μου αρέσει η ΑΕΚ, την έχω μελετήσει. Βλέπω μια ομάδα πολύ έτοιμη και επαγγελματική. Πολύ εντυπωσιακή στο επιθετικό κομμάτι. Έχει ανεβάσει κι άλλο το επίπεδο των παικτών με τις μεταγραφές που έχει κάνει».

Για την Ίντερ Εσκάλδες: «Είμαστε μια ομάδα χωρίς πολλή εμπειρία, αλλά έχουμε προετοιμαστεί καλά για τον αγώνα. Ξέρουμε πως είμαστε μιας άλλης κατηγορίας ομάδα, αλλά θα προσπαθήσουμε να τους βάλουμε δύσκολα».

Για το αν θα ακολουθήσει ανάλογη τακτική όπως και στα ματς με τη Βελέζ: «Στο προηγούμενο ματς ήμασταν γενναίοι, πρωταγωνιστές με την μπάλα, αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Αλλά αύριο θα δούμε».

Για το ποιους παίκτες της ΑΕΚ ξεχωρίζει: «Έχουμε δει πολλά παιχνίδια της ΑΕΚ από την προηγούμενη σεζόν. Αν έλεγα ότι με ανησυχεί κάποιος παίκτης της ΑΕΚ περισσότερο θα ήταν έλλειψη σεβασμού σε άλλους. Έχουν μια πολύ δυνατή ομάδα. Οποιοσδήποτε παίκτης είναι πολύ δυνατός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x