Η Λουγκάνο βρίσκεται απέναντι στη Τσέλιε με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League. Η πρώτη μεταξύ τους «μονομαχία» πραγματοποιήθηκε στη Σλοβενία με τη Τσέλιε να επικρατεί 1-0 και να παίρνει ισχνό προβάδισμα.
Ο επαναληπτικός πραγματοποιείται στην Ελβετία με τη Λουγκάνο να ξεκινάει δυναμικά και στο 21ο λεπτό ο Μπελχατζί έκανε το 1-0. Όμως ήρθε η ισοφάριση από τον Σέλσαρ στο 40', ανεβάζοντας τον συνολικό δείκτη του σκορ στο 2-1.
Εκεί όμως πήρε το όπλο του ο Κούτσιας και στο 42ο λεπτό έκανε το 2-1 σκοράροντας το τρίτο του φετινό γκολ, σε 12 εμφανίσεις. Οι γηπεδούχοι όμως δεν σταμάτησαν εκεί και στο 44' πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Ντος Σάντος να γράφει το 3-1 στο 44', λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια.
Να θυμίσουμε πως ο νικητής του ζευγαριού θα αναμετρηθεί με όποιον προκριθεί από το ζευγάρι του Φιορεντίνα-Παναθηναϊκός.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.