Conference League

«Τώρα θα ζητήσουν 40 εκατομμύρια»: Τρελάθηκαν οι Πορτογάλοι με την γκολάρα του Ιωαννίδη στη Λανς!

Οι οπαδοί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που διεκδικεί τον Φώτη Ιωαννίδη, τρελάθηκαν με την γκολάρα του Έλληνα επιθετικού κόντρα στη Λανς, δημιουργώντας… χαμό στο «X»!

Μία στιγμή μαγείας από τον Φώτη Ιωαννίδη έφερε τη μείωση του σκορ για τον Παναθηναϊκό απέναντι στη Λανς στο 53ο λεπτό. O Έλληνας επιθετικός πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάτι το οποίο εντυπωσίασε πέρα από τους οπαδούς των «πρασίνων», και αυτούς της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που διεκδικεί την απόκτησή του!

Πολλά σχόλια Πορτογάλων στο «X» αναδεικνύουν τον θαυμασμό τους προς τον Ιωαννίδη. Οι περισσότεροι από αυτούς τόνισαν πως αυτό το γκολ μπορεί να αποβεί… ακριβό για την ομάδα τους, αναφέροντας πως «πλέον θα ζητήσουν 40 εκατομμύρια για τη μεταγραφή».

Άλλοι αναρωτήθηκαν «πώς είναι δυνατόν κάποιος να προτιμά τον Βίτορ Ρόκε», ο οποίος είναι ο έτερος επιθετικός, που απασχολεί τα «λιοντάρια», ενώ το πιο επικό σχόλιο είχε και μικρή δόση… ιστορίας: «Ο Ιωαννίδης είναι ο καλύτερος Έλληνας μετά τον Αριστοτέλη».

Τέλος, ένας οπαδός ζήτησε με hashtag #freeioannidis από τον Παναθηναϊκό να αφήσει τον παίκτη να φύγει και έγραψε: «Αυτό το γκολ φίμωσε πολλούς που ήταν εδώ λέγοντας ότι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ελπίζω να έρθει».

Υπενθυμίζουμε, πάντως, ότι ο ίδιος ο Ιωαννίδης απάντησε στη συνέντευξη Τύπου πριν τη Λανς σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον του και τον χορό εκατομμυρίων από ομάδες, για να τον αποκτήσουν, αναφέροντας πως «δεν με ενδιαφέρει ο ντόρος γύρω από το όνομά μου, είμαι συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό».







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x