Το σχόλιό του για τη νίκη του Παναθηναϊκού με σκορ 2-0 επί της Βίκινγκουρ έκανε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.
«Ο Παναθηναϊκός το έκανε θρίλερ αλλά αυτό που μετράει είναι ότι κατάφερε να κάνει το καθήκον του και να προκριθεί. Όπως εκτυλίχθηκε το ζευγάρι με την ήττα στο πρώτο παιχνίδι και την εικόνα του στο ΟΑΚΑ, το μόνο που έχει σημασία είναι ότι έκανε τη δουλειά. Στο πρώτο ημίχρονο κυκλοφορούσε την μπάλα αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει τους Ισλανδούς και να βρει φάσεις.
Το δεύτερο μέρος ήταν πολύ διαφορετικό, ήταν πολύ σημαντική η προσθήκη του Σφιντέρσκι και του Βαγιαννίδη. Μεγάλο κλειδί της νίκης ήταν ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς, που βγήκε μπροστά στο 70' και έβαλε ένα καταπληκτικό γκολ, μετά το γήπεδο έγειρε τελείως. MVP o Μανώλης Σιώπης που ήταν παντού στο γήπεδο», είπε μεταξύ άλλων.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:
Διαβάστε Επίσης
Η γκολάρα του Μλαντένοβιτς και το buzzer beater του Τετέ: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Βίκινγκουρ Βαγιαννίδης: «Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο για να καθαρίσουμε την πρόκριση, τίμια και δυνατή ομάδα η Βίκινγκουρ» Νικολογιάννης: «Η δουλειά έγινε από τον αποτελεσματικό Παναθηναϊκό - Μεγάλη υπόθεση η είσοδος του Βαγιαννίδη» Βαθμολογία UEFA: Εδραιώθηκε στην ενδέκατη θέση η ΕλλάδαΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.