Conference League

Η 11άδα της ΑΕΚ: Βασικοί Πήλιος, Κάλενς, Μάνταλος και Λιούμπισιτς, στον πάγκο ο Πινέδα - Εκτός αποστολής ο Λιβάι

Εκπλήξεις στην 11άδα της ΑΕΚ από τον Αλμέιδα, καθώς ξεκινάει στη ρεβάνς με τη Νόα (20:30) τους Μάνταλο, Λιούμπισιτς, Πήλιο και Κάλενς, με τον Πινέδα να μένει στον πάγκο. Εκτός αποστολής ο Λιβάι.

Με εκπλήξεις η 11άδα της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με τη Νόα στην OPAP Arena! Ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε, τελικά, τον Πήλιο αντί του Χατζισαφί στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ άφησε στον πάγκο τον Μουκουντί και στη θέση του ξεκινάει τον Κάλενς, ο οποίος, θυμίζουμε, είχε παίξει ως αριστερό μπακ στην Αρμενία.

Από εκεί και πέρα, ο Αργεντινός τεχνικός άφησε εκτός βασικού σχήματος και τον Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος και αυτό έφερε στην 11άδα τον Λιούμπισιτς στα χαφ στο πλάι του Σιμάνσκι και τον Μάνταλο -και όχι τον Λαμέλα- πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Τσούμπερ! Οι υπόλοιποι για την κρίσιμη ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό του Conference League είναι οι αναμενόμενοι, ενώ ο Λιβάι Γκαρσία έμεινε εκτός αποστολής, αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες.

Πιο αναλυτικά, ο Ματίας Αλμέιδα ξεκινά με τον Στρακόσα στο τέρμα, τους Βίντα-Κάλενς στόπερ, τον Ρότα δεξιά, τον Πήλιο αριστερά, τους Σιμάνσκι-Λιούμπισιτς στα χαφ, τους Ελίασον-Γκατσίνοβιτς στα άκρα και τον Μάνταλο πίσω από τον Τσούμπερ.

Στον πάγκο: Αγγελόπουλος, Θεοχάρης, Μουκουντί, Άμραμπατ, Λαμέλα, Κοιτά, Πινέδα, Φερνάντες, Μήτογλου, Γαλανόπουλος, Χατζισαφί, Περέιρα.

Και η ενδεκάδα της Νόα: Τσαντσάρεβιτς, Σάντος, Θοράρινσον, Μιλίκοβιτς, Γκονσάλο Σίλβα, Σανγκαρέ, Γκαμπός, Μανβελιάν, Πινσόν, Φερέιρα, Γκρεγκόριο.

Στον πάγκο: Πλοσχάντνι, Μουραντιαν, Αιας, Ντασιάν, Τσιναρι, Μεντόζα, Αβανεσιάν, Χαμπαρτσουμιάν, Πετροσιάν, Ουλάντ Ομάρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x