Champions League

«Το γκολ θα είναι σημαντικό αν περάσουμε»

Στο γεγονός πως το γκολ του θα είναι σημαντικό μόνο αν ο ΠΑΟΚ περάσει στους ομίλους στάθηκε ο Μίροσλαβ Στοχ μετά το 1-1 του «Δικεφάλου» κόντρα στη Σάλκε για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Σλοβάκος διεθνής μέσος τόνισε πως έκανε τη δουλειά του, χαρακτήρισε κακό το πρώτο μέρος της ομάδας του και τόνισε πως αν είναι οργανωμένοι, τότε δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Πιστεύει πως είναι άτυχη στιγμή η άδεια Τούμπα στη ρεβάνς, όμως δεν πρέπει να επηρεαστούν από αυτό.

Αναλυτικά: «Είναι μεγάλη στιγμή για μένα. Δουλειά μου είναι να βάζω γκολ ή να δημιουργώ ευκαιρίες. Χαίρομαι που έβαλα το γκολ, αλλά είμαστε ακόμη στα μισά του δρόμου.

Έχω πετύχει σημαντικά γκολ. Αυτό το γκολ θα αποδειχτεί, αν είναι σημαντικό, την άλλη εβδομάδα. Αν περάσουμε, τότε θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά της καριέρας μου.

Το πρώτο ημίχρονο για εμάς ήταν κακό. Μας εξήγησε ο προπονητής τι πρέπει να κάνουμε στο ημίχρονο. Αν είμαστε καλά οργανωμένοι, μπορούμε να σταθούμε απέναντι στον οποιονδήποτε.

Είμαστε άτυχοι που δε θα έχουμε κόσμο στη ρεβάνς στην Τούμπα. Με οπαδούς ή όχι, εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x