Champions League

Σβαμπ: «Θα είναι πολύ δύσκολο ακόμα και να ξυπνήσουμε τις επόμενες ημέρες - Μου έγινε φάουλ πριν το 3-4»

Ο Στέφαν Σβαμπ δήλωσε μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη Μάλμε πως του έγινε φάουλ πριν το τέταρτο γκολ των Σουηδών!

Ο Στέφαν Σβαμπ τόνισε πως είναι δύσκολο να διαχειριστεί ο ΠΑΟΚ τον τρόπο, που ήρθε ο αποκλεισμός από τη Μάλμε, θεωρεί πως και στα δύο ματς με τους πρωταθλητές Σουηδίας ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν ανταποκρίθηκαν σωστά στις στημένες φάσεις, αλλά έκανε λόγο και για φάουλ που του έγινε πριν το 3-4!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Είναι μια δύσκολη βραδιά για όλον τον ΠΑΟΚ. Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ήμασταν με το ένα πόδι στα playoffs. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε καλά στις στημένες φάσεις και στα δύο ματς. Έχουμε μείνει λίγο άφωνοι. Ο τρόπος που ήρθε το γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας μας "έκοψε τα πόδια" και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε στην παράταση.

Τα δώσαμε όλα στα 90' για να πάρουμε την πρόκριση, όμως στην παράταση σας είπα τι έγινε. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Μάλμε είχε την κατοχή, αλλά δεν ήταν απειλητική πέρα από το γκολ. Οι στατικές φάσεις μας "σκότωσαν". Στην παράταση, ο τρόπος που ήρθε το γκολ μάς διέλυσε την ψυχολογία. Παλέψαμε στη συνέχεια, αλλά δεν είχαμε τις απαραίτητες δυνάμεις για να φτάσουμε στο 4-4. Θα είναι πολύ δύσκολο ακόμα και να ξυπνήσουμε τις επόμενες ημέρες. Παλέψαμε, αλλά δεν ήρθε αυτό που θέλαμε
».

Όσον αφορά τη φάση από την οποία προήλθε το 3-4 και το μαρκάρισμα που έγινε εις βάρος του: «Πήγα στην μπάλα και την διεκδίκησα στη φάση του 3-4, την τσίμπησα και πήρα πλεονέκτημα από τον αντίπαλο, μετά έγινε η σύγκρουση και πίστεψα πως μου έγινε φάουλ, θα μπορούσε τουλάχιστον να γίνει ο έλεγχος από τον διαιτητή στο VAR».

Το μήνυμα που στέλνει για την επόμενη μέρα: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Η ζωή, όμως, συνεχίζεται. Φυσικά και πονάει, υποφέρουμε, θα πρέπει να περάσουν λίγες ημέρες για να καταλάβουμε ότι αποκλειστήκαμε, αλλά το Σάββατο πρέπει να επιστρέψουμε και να παλέψουμε για το πρώτο ματς πρωταθλήματος και μετά ξανά για την Ευρώπη. ΠΑΟΚ σημαίνει να μην τα παρατάς ποτέ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x