Champions League

Σβαμπ: «Μοναδικός μας στόχος το Champions League - Παίκτης με ποιότητα ο Καμαρά»

Ο Στέφαν Σβαμπ ήταν ξεκάθαρος ενόψει της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μπάνια Λούκα.

Ξεκάθαρος ήταν ο Στέφαν Σβαμπ αναφερόμενος στον στόχο της εισόδου του ΠΑΟΚ στη League Phase του Champions League ενόψει της ρεβάνς με την Μπάνια Λούκα.

Αναλυτικά μίλησε για:
-το τι έλειψε από τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς και τι πρέπει να αλλάξει στη Βοσνία για να πάρει την πρόκριση: «Δεν είναι και τόσο άσχημο το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, παρά το ένα γκολ διαφορά. Δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι στον αμυντικό τομέα, αλλά από την άλλη βάλαμε 3 γκολ και είχαμε ευκαιρίες και γι ' ακόμη περισσότερα. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε στη Βοσνία, αποφεύγοντας τα αμυντικά λάθη, ώστε να πάρουμε την πρόκριση».

-το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να περάσει τρεις προκριματικούς για να πετύχει τον στόχο του: «Ο στόχος που έχουμε είναι για τους ομίλους του Champions League, αυτός είναι ο μοναδικός στόχος. Αντιμετωπίζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Σίγουρα κάθε πρόκριση μας εξασφαλίζει ομίλους, αλλά η μεγάλη εικόνα το League Phase του Champions League».

-τους παίκτες που απαρτίζουν τα χαφ: «Είναι θετικό ότι έχουμε την ίδια ομάδα με πέρσι. Στα χαφ, ο Μεϊτέ λείπει αλλά ο Καμαρά είναι πολύ καλός, με ατομική ποιότητα και θετικά χαρακτηριστικά, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, γιατί το δυνατό μας στοιχείο είναι η ομοιογένεια στο γήπεδο με κοινή τακτική προσέγγιση. Σιγά σιγά θα βρει τα πατήματά του και θα μας βοηθήσει. Γενικά νομίζω ότι θα έχουμε μία πολύ καλή γραμμή στα χαφ και ο Μαντί θα αντικαταστήσει επάξια τον Μεϊτέ στα χαφ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x