Champions League

Ο Πέρεθ μίλησε για το μέλλον του Μόντριτς στη Ρεάλ, όχι όμως και για τον Εμπαπέ

Οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τον τελικό του Champions League, όσον αφορά το μέλλον του Κροάτη μέσου και φυσικά την επικείμενη μεταγραφή του Γάλλου σταρ.

Το «παρών» στο Γουέμπλεϊ, όπου είδε τη Ρεάλ Μαδρίτης να σηκώνει το 15ο Champions League/Κύπελλο Πρωταθλητριών της ιστορίας της απέναντι στη Ντόρτμουντ, έδωσε ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο ισχυρός άνδρας του ισπανικού συλλόγου μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, λέγοντας «ότι δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ήξερα ότι θα το κερδίσουμε. Αυτό είναι ένα βήμα προς το 16ο…»!

Ο Ισπανός παράγοντας κλήθηκε να μιλήσει και για το μέλλον του Λούκα Μόντριτς, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες των προηγούμενων ημερών, που ήθελαν τον Κροάτη άσο να παραμένει στο «Μπερναμπέου» και την επόμενη χρονιά.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Νάτσο, ρωτήστε καλύτερα εκείνον… Είναι ένας ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης και εκείνος θα αποφασίσει για το μέλλον του. Ο Λούκα θα μείνει σίγουρα και την επόμενη σεζόν. Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα. Χαιρόμαστε με αυτό, γιατί είναι ένας από τους θρύλους του συλλόγου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Πέρεθ δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος παρότι έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Παρί, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από τη «βασίλισσα της Ευρώπης».

«Μπορούν να ρωτήσουν όσες φορές θέλουν, αλλά τώρα πρέπει να συγχαρούμε τους παίκτες που είναι μέλη της ομάδας μας και να μην ασχολούμαστε με ποδοσφαιριστές άλλων συλλόγων», ήταν η δήλωσή του για το θέμα του Γάλλου στράικερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x