Champions League

Παναθηναϊκός: Πολύ αυστηρή η UEFA, θέλει προσοχή από τον κόσμο!

Ιδιαίτερη προσοχή στη συμπεριφορά τους πρέπει να δείξουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στο ματς με τη Ντνίπρο, για να μην προκύψουν προβλήματα με τη Λεωφόρο λόγω UEFA, όπως διευκρίνιζαν από το «τριφύλλι».

Δεν αποτελεί… μυστικό ότι το «Απόστολος Νικολαΐδης» αποτελεί το μεγάλο «όπλο» του Παναθηναϊκού και τη νέα σεζόν, με τους φίλους του να την γεμίζουν ασφυκτικά και αύριο (1/8) κόντρα στην Ντνίπρο!

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι οπαδοί του «τριφυλλιού» χρειάζεται να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή και να έχουν στο μυαλό τους τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν από τη χρήση λέιζερ και το άναμμα καπνογόνων.

Από τον Παναθηναϊκό, μάλιστα, διευκρίνιζαν ότι «η UEFA είναι πολύ αυστηρή σε τέτοια ζητήματα και φτάνει έως και την τιμωρία έδρας οπότε θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα σχολαστικοί και ο καθένας να προσέχει τον διπλανό του ώστε να μη βάλουμε σε κίνδυνο το σπίτι μας».

Μάλιστα, επ’ αυτού, αναμένεται να βγει αύριο, παραμονή της ρεβάνς με την ουκρανική ομάδα, και σχετική ανακοίνωση από την «πράσινη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x