Champions League

Ολυμπιακός: Η τροπαιούχος Κ19 ξεκινά το ταξίδι της στο Youth League στου Ρέντη

Η Κ19 του Ολυμπιακού θα φιλοξενήσει την Ταλίνα Κάλεβ από την Εσθονία στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη για τη δεύτερη φάση του Youth League.

Από το προπονητικό κέντρο του Ρέντη θα ξεκινήσει το ταξίδι της τροπαιούχου Κ19 του Ολυμπιακού στο Youth League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενήσουν την Ταλίνα Κάλεβ την ερχόμενη Τετάρτη στις 17:00 για τη δεύτερη φάση του Domestic Champions Path.

Η ομάδα που θα αντιμετωπίσει το σύνολο του Ρομέν Πιτό θα προκύψει από το ζευγάρι Zbrojovka (Τσεχία) – Astrencin (Σλοβακία).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το φετινό τους ταξίδι στο UEFA Youth League ξεκινούν οι Νέοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν την JK Tallina Kalev στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη την ερχόμενη Τετάρτη (23/10, 17:00) για τη δεύτερη φάση του Domestic Champions Path (μονοπάτι πρωταθλητών).

Οι πρωταθλητές Ευρώπης είναι έτοιμοι για τη νέα ευρωπαϊκή περιπέτεια τους και στόχος τους είναι η πρόκριση, προκειμένου να φτάσουν και φέτος μακριά στη διοργάνωση.

Θυμίζουμε πως η ομάδα Νέων του Θρύλου έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κατέκτησε τίτλο διοργάνωσης της UEFA σε συλλογικό επίπεδο, νικώντας με 3-0 τη Μίλαν στον τελικό του UEFA Youth League, ενώ μετέπειτα ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη που κατέκτησε την ίδια σεζόν δύο ευρωπαϊκά τρόπαια, με την κατάκτηση του UEFA Conference League.

Ο δεύτερος αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες, αναμένεται να διεξαχθεί στις 6/11 στο Ταλίν της Εσθονίας, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης η ομάδα που θα αντιμετωπίσουν θα προκύψει από το ζευγάρι Zbrojovka (Τσεχία) – Astrencin (Σλοβακία).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x