Champions League

Οι αδελφικές σχέσεις των οπαδών ΑΕΚ-Μαρσέιγ και Παναθηναϊκού-Ντιναμό προκαλούν… συναγερμό!

Οι αδελφοποιημένες σχέσεις που διατηρούν οι οπαδοί της ΑΕΚ και της Μαρσέιγ, αλλά και εκείνοι του Παναθηναϊκού και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μπορεί να σημάνει συναγερμό ενόψει του γ' προκριματικού του CL.

Τους πιθανούς αντιπάλους τους για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League έμαθαν το μεσημέρι της Δευτέρας (24/07) ΑΕΚ και Παναθηναϊκός!

Συγκεκειμένα, η νταμπλούχος Ελλάδας θα ξεκινήσει το φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι κόντρα στον νικητή του ζευγαριού Ντινάμο Ζάγκρεμπ(Κροατία) - Αστάνα (Καζακστάν), ενώ από την άλλη, οι «πράσινοι», αν και εφόσον προκριθούν από τον β' προκριματικό γύρο της διοργάνωσης επί της Ντνίπρο, τότε, θα τεθούν αντιμέτωποι με τη γαλλική Μαρσέιγ.

Να σημειωθεί ότι το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ θα διεξαχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 8 ή στις 9 Αυγούστου, ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα θα λάβει χώρα και το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τους Μασσαλούς στη Λεωφόρο. Η λογική πάντως λέει πως τα δύο αυτά ματς θα διεξαχθούν σε διαφορετικές ημέρες. Αμφότερες οι ομάδες θα μάθουν μέρες και ώρες των συγκεκριμένων αναμετρήσεων απόψε το βράδυ (24/07).

Βέβαια, τα ζητήματα που μπορούν να προκύψουν και να δυναμιτίσουν την περιρρέουσα ατμόσφαιρα στα εν λόγω παιχνίδια είναι άλλο και αφορά... εξωαγωνιστικούς λόγους. Αυτοί δεν είναι άλλοι από την «αδελφοποίηση» των οπαδών της ΑΕΚ με εκείνους της Μαρσέιγ, αλλά αντίστοιχα και οι εξαιρετικές σχέσεις που διατηρούν οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού με τους αντίστοιχους της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, τους Bad Blue Boys.

Με δεδομένο ότι οι αγώνες που θα γίνουν επί ελληνικού εδάφους θα διεξαχθούν με μόλις 24 ώρες διαφορά - αυτό είναι το πιθανό σενάριο όπως προείπαμε - αυτομάτως μπορεί να... σημάνει συναγερμός στην Αθήνα, αν φυσικά υπάρξει μετακίνηση ξένων οπαδών.

Για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια και «παρατράγουδα», από τα οποία θα κινδυνέψουν τόσο οι ίδιες οι ελληνικές ομάδες, αλλά και γενικότερα οι οπαδοί και ο κόσμος της ευρύτερης περιοχής, τότε η λύση θα ήταν να μην υπάρξει μετακίνηση των Γάλλων και των Κροατών οπαδών. Το ίδιο φυσικά μπορεί να υποστηρίξει κανείς και για τις ρεβάνς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x