Champions League

Με Ντέιβις στην 11άδα κόντρα στη Βιγιαρεάλ η Μπάγερν Μονάχου!

Όχι μόνο επέστρεψε νωρίτερα από τον τραυματισμό του ο Αλφόνσο Ντέιβις αλλά τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι θα είναι και βασικός στο αυριανό (06/04) ματς της Μπάγερν Μονάχου με την Βιγιαρεάλ!

Ο Αλφόνσο Ντέιβις έκανε μεγάλη πρόοδο αναφορικά με την αποθεραπεία του. Τόση που να του επιτρέπει να επανέλθει νωρίτερα του αναμενόμενου στην δράση και συγκεκριμένα… αύριο (06/04)!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Γερμανία και δη την εφημερίδα «Bild», ο Καναδός ακραίος αμυντικός θα είναι στην διάθεση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν για το πρώτο ματς των Βαυαρών με αντίπαλο την Βιγιαρεάλ, στα προημιτελικά του φετινού Champions League.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ντέιβις αναμένεται να ξεκινήσει και στο βασικό σχήμα της Μπάγερν κόντρα στο «κίτρινο υποβρύχιο»! Αφήνοντας πίσω του τον κορωνοϊό και την επέμβαση στην καρδιά που έκανε και τα οποία τον κράτησαν εκτός δράσης για σχεδόν ένα τρίμηνο…

Ο 21χρονος άσος «τσεκάρεται» από το ιατρικό επιτελείο της γερμανικής ομάδας μια φορά την εβδομάδα, ενώ συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις της τις δύο τελευταίες εβδομάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x