Champions League

Μπάγερν Μονάχου-Λάτσιο: Διαδικαστική ρεβάνς με φόντο τα προημιτελικά

Η Μπάγερν υποδέχεται στο Μόναχο την Λάτσιο και, με «προίκα» το 4-1 του πρώτου ματς, θέλει να τσεκάρει το… εισιτήριο της για τους «8» του φετινού Champions League.

Η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί στην «Αλιάντς Αρένα» την Λάτσιο, στη ρεβάνς του μεταξύ τους 4-1 στην Ιταλία, έχοντας τον πρώτο και… τελευταίο λόγο προφανώς για την πρόκριση στα προημιτελικά του φετινού Champions League.

Οι Βαυαροί βρίσκονται και πάλι σε… καλό φεγγάρι, καθώς μετρούν τέσσερις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σιγά σιγά έχουν επιστρέψει και οι περισσότεροι τραυματίες τους. Με τους Ντούγκλας Κόστα και Τολισό να είναι για την ακρίβεια οι μοναδικοί απόντες για σήμερα...

Η όσο το δυνατόν μακρύτερη πορεία στην κορυφαία ποδοσφαιρικής διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη παραμένει ζητούμενο για την Μπάγερν, με αποτέλεσμα ο Χάνζι Φλικ να παρατάσσει στον αγωνιστικό χώρο την κατά τεκμήριο καλύτερη δυνατή 11άδα του.

Οι «λατσιάλι» από την άλλη πλευρά δεν βρίσκονται και στα… καλύτερα τους. Νίκησαν την Κροτόνε δύσκολα με 3-2, δίνοντας τέλος στις τρεις συνεχόμενες ήττες που μετρούσαν σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά μετά και το πρώτο παιχνίδι ξέρουν ότι… δεν έχουν τύχη.

Παράλληλα, με δεδομένο ότι βρίσκονται και στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο ιταλικό πρωτάθλημα, πιθανότατα θα δώσουν μεγαλύτερο βάρος στην συνέχεια, παρά στη σημερινή ρεβάνς…

Το ευχάριστο για τον Σιμόνε Ιντσάγκι είναι, ωστόσο, πως δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα με τραυματίες ή απόντες.

Τέλος, ένα μόλις ματς περιλαμβάνει η προϊστορία της κατόχου του τίτλου με την Λάτσιο σε επίπεδο Champions League κι αυτή είναι το σχεδόν προ μηνός 4-1 στο «Ολίμπικο».

Πιθανές συνθέσεις:
Μπάγερν Μονάχου (Φλικ):
Νόιερ, Παβάρ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ντέιβις, Γκορέτσκα, Κίμιχ, Σανέ, Μίλερ, Γκνάμπρι, Λεβαντόβσκι.

Λάτσιο (Ιντσάγκι): Ρέινα, Πάτριτς, Ατσέρμπι, Ράντου, Λέιβα, Μάρουσιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Αλμπέρτο, Λούλιτς, Σαϊσέδο, Ιμόμπιλε.

Διαιτητής: Ίστβαν Κόβακς (Ρουμανία)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x