Champions League

Μαρθελίνο: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι απέναντι στον Παναθηναϊκό»

Ο προπονητής της Μαρσέιγ, Μαρθελίνο, αναφέρθηκε στις επικείμενες μονομαχίες των Μασσαλών με τον Παναθηναϊκό για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το ευρωπαϊκό του ταξίδι προς τα... αστέρια, καθώς μετά την πρόκριση επί της Νντίπρο, οι «πράσινοι» καλούνται να υπερβούν το εμπόδιο της Μαρσέιγ στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League.

Μιλώντας για τις επικείμενες μονομαχίες με τους «πράσινους», ο τεχνικός των Μασσαλών, Μαρθελίνο, τόνισε άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας είναι ενθουσιασμένοι που θα αγωνιστούν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ενώ παράλληλα, ξεκαθάρισε πως ο γαλλικός σύλλογος δεν έχει άλλη επιλογή από το να παρουσιαστεί έτοιμος στα ματς με τον Παναθηναϊκό.


«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ιδέα να παίξουμε στο Champions League. Πιστεύω πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Ελπίζουμε να μην υπάρξουν πισωγυρίσματα αυτή την εβδομάδα, όπως τραυματισμοί. Αλλά αν και είμαστε ακόμα μακριά από το επίπεδό μας, είμαστε έτοιμοι για τέτοιου είδους αγώνες», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο 57χρονος Ισπανός προπονητής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x