Champions League

Το «Σαν Σίρο» τον αποθέωσε, ο 16χρονος Καμάρντα έζησε τ’ όνειρο στο ντεμπούτο του, αλλά ο VAR του έκοψε τη χαρά!

Ο Φραντσέσκο Καμάρντα θα γινόταν ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία του Champions League, στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Μίλαν, αλλά δεν το ήθελε η μοίρα του. Τουλάχιστον, όχι ακόμα…

Σε ηλικία 16 ετών και 226 ημερών, ο Φραντσέσκο Καμάρντα θα μπορούσε να έχει κρατήσει για πάντα στο μυαλό και την καρδιά του - και ίσως αργότερα να την είχε κάνει και tattoo - την 22α Οκτωβρίου του 2024.

Ο νεαρός επιθετικός πέρασε με αλλαγή στη θέση του Μοράτα στο 75’ στο παιχνίδι της Μίλαν με την Μπριζ στην 3η αγωνιστική της League Phase της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Και έδειχνε έτοιμος να υπογράψει ένα από τα πιο εντυπωσιακά ρεκόρ στα χρονικά του θεσμού.

Η κεφαλιά του από σέντρα του Ράιντερς κατέληξε στα δίχτυα του Μινιολέ στο 89ο λεπτό του ματς στο Μιλάνο, έβγαλε τη φανέλα, έτρεχε… αλλοπρόσαλλα, οι συμπαίκτες του τον σήκωσαν στους ώμους τους και ο κόσμος τον αποθέωνε για αρκετά δευτερόλεπτα.

Όλα αυτά, δεν είχαν κανένα νόημα λίγο αργότερα, όταν ο ρέφερι έδειξε το οφσάιντ, για το οποίο τον ενημέρωσε ο VAR

Στο φινάλε κάθισε στο χορτάρι και έβαλε τα κλάματα, έχοντας βιώσει απίστευτα και πολύ δυνατά συναισθήματα μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και έχοντας φτάσει από τον ποδοσφαιρικό «παράδεισο» στην «κόλαση» εν ριπή οφθαλμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως έγινε και ο νεαρότερος Ιταλός ποδοσφαιριστής που καταγράφει συμμετοχή στο Champions League, ξεπερνώντας την επίδοση του Μόιζε Κεν!





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x