Champions League

Η Μπαρτσελόνα έχει ηττηθεί στα 12 από τα 26 τελευταία παιχνίδια της στο CL - Είχε μόλις 11 ήττες στα 79 προηγούμενα!

Ένα απίστευτο στατιστικό αποτυπώνει πλήρως την... κατηφόρα που έχει πάρει η Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια στο Champions League, σε σχέση με τις ένδοξες πορείες του παρελθόντος στον θεσμό!

Την πρώτη της ήττα στη φετινή αγωνιστική σεζόν υπέστη η Μπαρτσελόνα το βράδυ της Πέμπτης (20/09), χάνοντας με σκορ 2-1 από τη Μονακό στο Πριγκιπάτο, στην πρεμιέρα της League Phase του Champions League.

Ένα αποτέλεσμα που κρίθηκε εν πολλοίς και στην απευθείας κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Έρικ Γκαρθία στο 11ο λεπτό, αφήνοντας ουσιαστικά τους «μπλαουγκράνα» με δέκα παίκτες για σχεδόν όλο το ματς.



Η ήττα αυτή πάντως, έδωσε συνέχεια σε μια αρνητική πορεία που πραγματοποιούν οι Καταλανοί τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, φτάνοντας σε αυτό το διάστημα τις 12 ήττες στα 26 τελευταία παιχνίδια τους στον θεσμό (μόλις 10 νίκες)!

Μάλιστα, σε αυτά τα ματς, η Μπαρτσελόνα έχει υποστεί οδυνηρές ήττες, όπως το εντός έδρας 0-3 από τη Γιουβέντους τον Δεκέμβρη του 2020, το 1-4 στο «Καμπ Νου» από την Παρί τον Φεβρουάριο του 2021, αλλά και τα πιο πρόσφατα από την Αντβέρπ (3-2) και Παρί (1-4).

Και να σκεφτεί κανείς πως στους 79 προηγούμενους αγώνες της στη διοργάνωση, η Μπάρτσα είχε υποστεί μόλις 11 ήττες, πραγματοποιώντας εκείνα τα χρόνια σπουδαίες και μεγάλες πορείες στο Champions League!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x