Champions League

«Παρών» στον τελικό του Champions League ο Γκάρεθ Μπέιλ - «Θα το πάρει η Ρεάλ με 3-0»!

Στο Γουέμπλεϊ θα βρεθεί ο Γκάρεθ Μπέιλ για να παρακολουθήσει από κοντά τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League απέναντι στην Ντόρτμουντ!

Στις εξέδρες του Γουέμπλεϊ θα βρεθεί ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ για να παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League. Οι Μαδριλένοι είναι ένα βήμα πριν κατακτήσουν το 15ο τρόπαιο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αντιμετωπίζοντας στον μεγάλο τελικό τη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο Κάρλο Αντσελότι, όντας ο πρώτος προπονητής του Ουαλού σούπερσταρ στη Μαδρίτη, θα έχει και μία «έξτρα» βοήθεια από τον Μπέιλ, ίσως όχι μέσα από το γήπεδο, όπως συνήθισε τις σεζόν 13/14 και 14/15, αλλά με τη φωνή του από τις εξέδρες του θρυλικού γηπέδου του Λονδίνου.

Σε σχετικές δηλώσεις, ο Μπέιλ ανέφερε: «Θα είναι ωραίο που θα πάω στον τελικό χωρίς όλο αυτό το άγχος και τις απαιτήσεις που υπήρχαν όσο ήμουν παίκτης. Δεν το έχω συνηθίσει ακόμα αυτό το συναίσθημα αλλά θα το απολαύσω»!

Παράλληλα, έδωσε και τη πρόβλεψή του για το παιχνίδι, υποστηρίζοντας πως η Ρεάλ θα επικρατήσει 3-0 της Ντόρτμουντ και θα κερδίσει το βαρύτιμο τρόπαιο.



Επιμέλεια: Βασίλης Βασιλειάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x