Champions League

Κόλπο γκρόσο για την Ίντερ στην Ελβετία!

Η Ίντερ δεν ήταν καλή, είχε χαμένο πέναλτι και είδε την Γιουνγκ Μπόις να φτιάχνει παραπάνω από 20 τελικές, αλλά βρήκε γκολ με τον Τιράμ στις καθυστερήσεις για να φύγει νικήτρια από την Ελβετία (0-1).

Έκανε το κόλπο γκρόσο και έφυγε νικήτρια από την Ελβετία η Ίντερ! Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι μπορεί να μην παρουσίασε ιδιαίτερα καλό πρόσωπο, ωστόσο κατάφερα να πάρει το τρίποντο στην έδρα της Γιουνγκ Μπόις (0-1) και να φτάσει τους 7 βαθμούς στη League Phase του Champions League.

Ένα… τσουβάλι φάσεις από τους Ελβετούς, έφτιαξαν πάνω από 20 τελικές αλλά έκαναν ρεσιτάλ αστοχίας, ενώ οι «νερατζούρι» είχαν χαμένο πέναλτι στο ξεκίνημα του δευτέρου αλλά ξενέρωσε την αντίπαλό της με γκολ του Τιράμ στα χασομέρια.

Το πρώτο μέρος ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των παικτών της Γιουνγκ Μπόις, με τις τελικές να είναι 14-3 υπέρ των Ελβετών απέναντι στην κάκιστη Ίντερ. Παρόλα αυτά, λίγο ο Ζόμερ και… πολύ η αστοχία των γηπεδούχων, κράτησαν το αποτέλεσμα στο ημίχρονο στο 0-0 παρά τις ευκαιρίες των Χάτζαμ, Βιρτζίνιους και Βον Μπάλμους.



Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Ίντερ να κερδίζει πέναλτι, αλλά ο Αρναούτοβιτς είδε τον αντίπαλο κίπερ να τον νικά και να κρατά το μηδέν, ενώ ο Ντάμφρις που πήρε το ριμπάουντ δεν κατάφερε να σκοράρει. Μοντέιρο και Ντιμάρκο σπατάλησαν τις ευκαιρίες τους για Γιουνγκ Μπόις και Ίντερ αντίστοιχα, ενώ ο αριστερός μπακ είχε άλλη μια μεγάλη φάση όπως και ο Ταρέμι. Όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα έπαιρναν από έναν πόντο, ωστόσο ο Τιράμ είχε άλλη γνώμη και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων μοίρασε… εγκεφαλικά στους Ελβετούς για να χαρίσει το τρίποντο στους Μιλανέζους!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x