Champions League

Μυθική Γιανγκ Μπόις, ξέρανε τη Γαλατά στο καμίνι του «Αλί Σαμί Γεν» - Στη League Phase και Σπάρτα Πράγας, Ζάλτσμπουργκ!

Η φοβερή Γιανγκ Μπόις νίκησε και στην Πόλη τη Γαλατασαράι και προκρίθηκε στο League Phase του Champions League. Τσέκαραν τα εισιτήριά τους και η Ζάλτσμπουργκ με τη Σπάρτα Πράγας.

Συγκλονιστική Γιανγκ Μπόις μέσα στην Κωνσταντινούπολη!

Η ελβετική ομάδα δεν πτοήθηκε από την κολασμένη ατμόσφαιρα του «Αλί Σαμί Γεν» και διπλασίασε τις νίκες της κόντρα Γαλατασαράι με 1-0 (3-2 ο πρώτος αγώνας), παίρνοντας το εισιτήριο για το League Phase του Champions League και αφήνοντας εκτός τους Τούρκους που θα συνεχίσουν στο Europa League.

Οι φιλοξενούμενοι σαφώς και δέχτηκαν πίεση κατά διαστήματα στο παιχνίδι, ωστόσο, είχαν και εκείνοι τις στιγμές τους για να σκοράρουν και να τελειώσουν από νωρίς την υπόθεση πρόκριση.



Όσο τα λεπτά περνούσαν η Γιανγκ Μπόις έβρισκε περισσότερους χώρους που άφηναν οι γηπεδούχοι και στο 87' ο Βιρτζίνιους πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών ο Μουσλέρα κλώτσησε τον 21χρονο σκόρερ και είδε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας με παίκτη λιγότερο τη Γαλατασαράι στα τελευταία λεπτά, στα οποία δεν άλλαξε κάτι.



Στο άλλο ματς, η Ζάλτσμπουργκ ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Ντινάμο Κιέβου και μετά τη νίκη με 2-0 στο πρώτο ματς κατάφερε και εκείνη να προκριθεί στην τελική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.



Οι γηπεδούχοι μπορεί να είδαν τους Ουκρανούς να μπαίνουν καλύτερα στο παιχνίδι, όμως, κατάφεραν να αξιοποιήσουν την πρώτη τους καλή στιγμή και να προηγηθούν στο 12’ με τον Ντάγκιμ, αγκαλιάζοντας έτσι την πρόκριση. Η Ντινάμο Κιέβου, ωστόσο, συνέχισε να έχει το πάνω χέρι φέρνοντας το ματς σε ισορροπία στο 29’ με τον Βανάτ.



Τέλος, η Σπάρτα Πράγας νίκησε (και) στην Τσεχία με 2-0 τη Μάλμε, τσεκάροντας το εισιτήριό της στο ιστορικό πρώτο League Phase του Champions League.



Οι δυο ομάδες έχασαν από ένα πέναλτι στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν δυο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών στο φινάλε του ματς: στο 80' ο Χαρασλίν άνοιξε το σκορ από το σημείο του πέναλτι, με τον Ραχμάνι στο 83' να διαμορφώνει το τελικό σκορ του αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x