Champions League

Βινίσιους: «Θέλω να μείνω για πάντα στη Ρεάλ - Στόχος μας να κατακτήσουμε ξανά το Champions League»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Βινίσιους, μεγάλο πρωταγωνιστής στην επική ανατροπή της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Ντόρτμουντ, για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Πραγματοποιώντας μία ακόμα μαγική εμφάνιση, ο Βινίσιους αποτέλεσε τον μεγάλο πρωταγωνιστή της Ρεάλ Μαδρίτης στη νίκη της με επική ανατροπή κόντρα στην Ντόρτμουντ, για την 3η αγωνιστική του Champions League!

Ο Βραζιλιάνος άσος έδειξε ξανά το τεράστιο ταλέντο του, πετυχαίνοντας χατ-τρικ με τρία πανέμορφα γκολ και οδηγώντας τη «βασίλισσα» στη μεγάλη νίκη!

Μετά το τέλος του αγώνα στο «Μπερναμπέου», ο Βινίσιους τόνισε ότι θέλει να παραμείνει για πάντα στη Ρεάλ Μαδρίτης, προσφέροντας ακόμα περισσότερα!

«Πρέπει να βελτιωθούμε και να παίζουμε από την αρχή όπως παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο προπονητής μας πάντα βρίσκει τρόπο να κάνει τα παιχνίδια ευκολότερα για εμάς. Αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας στο δεύτερο ημίχρονο. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και ξέραμε ότι αν βάλουμε ένα γκολ, μετά θα βάλουμε κι άλλα», δήλωσε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Είναι όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για εμένα όταν οι φίλαθλοι τραγουδούν το όνομά μου. Μπορώ να καταφέρω ακόμα περισσότερα. Είμαι 24 και θέλω να μείνω για πάντα εδώ και να δώσω όσα περισσότερα μπορώ στον σύλλογο που μου έχει δώσει τα πάντα! Το Champions League είναι η διοργάνωσή μας και θέλουμε να το κατακτήσουμε ξανά!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x