Champions League

Αθανασιάδης: «Ήμασταν 180λεπτά καλύτεροι»

Στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ έναντι της Μέταλιστ παρά τον αποκλεισμό στάθηκε ο Κλάους Αθανασιάδης μετά την ισοπαλία (1-1) στο Χάρκοβο.

Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν ο Κλάους Αθανασιάδης. Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός, μετά την ισοπαλία (1-1) απέναντι στη Μέταλιστ, στάθηκε στην ανωτερότητα του «δικέφαλου του Βορρά» και στα δύο παιχνίδια, τονίζοντας πως η πρόκριση χάθηκε στην Τούμπα.

«Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που έγινε. Ήμασταν και στα 180 λεπτά καλύτεροι από την Μέταλιστ αλλά αποκλειστήκαμε. Όλα κρίθηκαν στην Τούμπα που χάσαμε εκεί το παιχνίδι. Έφταιξε ότι δεν σκοράραμε στο πρώτο ματς. Αλλά ακόμα και εδώ στην Ουκρανία είχαμε ευκαιρίες που δεν κάναμε γκολ.

Είχαμε και πάλι σήμερα την τύχη κόντρα αλλά φυσικά είναι και το θέμα του πέναλτι στον Λούκας! Γιατί ήταν πέναλτι και θα έδινε άλλη εξέλιξη στο ματς αν το έδινε ο διαιτητής. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι χτίζεται μια μεγάλη ομάδα! Θα το δείτε στην πορεία. Γινόμαστε όλο και καλύτεροι . Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης στη συνέχεια»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x