Champions League

Άντεξε στο σφυροκόπημα της Αταλάντα και έφυγε αλώβητη από το Μπέργκαμο η Σέλτικ!

Η Αταλάντα ήταν κυρίαρχη, έφτιαξε ένα τσουβάλι τελικές αλλά δεν μετουσίωσε καμία σε γκολ και η Σέλτικ έφυγε από το Μπέργκαμο με βαθμό στις αποσκευές της (0-0).

Πέταξε την… ευκαιρία η Αταλάντα, άντεξε η Σέλτικ! Σε ένα παιχνίδι που αποτέλεσε έναν επιθετικό μονόλογο των γηπεδούχων με πάνω από 20 τελικές, οι Σκωτσέζοι είχαν τύχη και τον Σμάιχελ σε εξαιρετικό βράδυ για να φύγουν αλώβητοι από το Μπέργκαμο (0-0).

Στους πέντε βαθμούς πλέον οι «μπεργκαμάσκι», οι οποίοι παραμένουν αήττητοι στη διοργάνωση, ενώ η Σέλτικ πήρε τον τέταρτο βαθμό της και δείχνει εξίσου ικανή για να παλέψει για μια θέση στην 24άδα.

Ο Πάσαλιτς ήταν ο πρωταγωνιστής των δύο πρώτων μεγάλων φάσεων για την ομάδα του Γκασπερίνι, αλλά στο 18’ είδε το οριζόντιο δοκάρι να σταματά την κεφαλιά του, ενώ έξι λεπτά μετά ο Σμάιχελ του έβαλε εντυπωσιακά «στοπ». Στα… καπάκια, ήταν η σειρά του Τζαπακόστα να απειλήσει αλλά το τελείωμά του μέσα από την περιοχή δεν βρήκε εστία. Στο φινάλε του ημιχρόνου δε, ο Ρετέγκι δεν σημάδεψε γωνία αλλά κέντρο και ο Σμάιχελ μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα, με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα και τα xGoals στο πρώτο 45λεπτο να φτάνουν το… 1.75-0.03!

Το γκολ δεν είχε έρθει για την Αταλάντα, η οποία συνέχισε το σφυροκόπημα και στο δεύτερο μέρος. Αφού η Σέλτικ απείλησε για μία και μοναδική φορά με τον Βάλε στο 50ό λεπτό, αλλά ο Καρνεσέκι τον σταμάτησε, οι «μπεργκαμάσκι» πήραν και πάλι τα ηνία. Ο Ντε Ρόουν στο 58’ είδε τον Σμάιχελ να τον σταματά, κάτι που συνέβη και στο σουτ του Ντε Κετελάρ.

Λίγο αργότερα, ήρθε και η τελευταία μεγάλη φάση για το σύνολο του Γκασπερίνι με τον Τζαπακόστα, με τους γηπεδούχους να πιέζουν πάντως ως το φινάλε αλλά να μην καταφέρνουν να διασπάσουν την μαζική άμυνα των «καθολικών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x