Champions League

Όταν ο Εμιλιάνο Μαρτίνες αποφασίζει να μη δεχθεί γκολ, δεν θα τον νικήσεις ποτέ!

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες έγινε αμείλικτος απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και αποφάσισε να μη δεχθεί γκολ. Και το κατάφερε. Και οι Βαυαροί δεν θα σκόραραν όσο κι αν έπαιζαν στο Μπέρμιγχαμ...

Ο Ντουράν συνέχισε τον... χαβά του στην επίθεση με το γκολ εις βάρος του Νόιερ, αλλά στην εστία της Βίλα, ένας άλλος... μόνιμος πρωταγωνιστής είχε αποφασίσει να κάνει τη βραδιά της Τετάρτης δική του.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες έκανε ό,τι περνούσε από τα χέρια του - στην κυριολεξία - για να μην παραβιαστεί η εστία του, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, καταφέρνοντας να σταματήσει τους Βαυαρούς. Τρεις από τις επεμβάσεις που πραγματοποίησε ήταν εντυπωσιακές και καθοριστικές για το αποτέλεσμα, ώστε οι «villans» του Ουνάι Έμερι να πετύχουν το 2x2 στη League Phase του φετινού Champions League.

Ήταν απόλυτα λογικό στο φινάλε της αναμέτρησης να πέσει στο χορτάρι και να ξεσπάσει για την ένταση που είχε σε ολόκληρο το παιχνίδι, βλέποντας τον κόπο και τον ιδρώτα του να δικαιώνονται με τη μεγάλη νίκη του συλλόγου του Μπέρμιγχαμ και τη γιορτή που στήθηκε στο «Βίλα Παρκ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x