Champions League

Έδωσε θάρρος στους «χωριάτες» και έχασε από την Άστον Βίλα η Μπάγερν

Η Άστον Βίλα με τον Ντουράν χρυσή αλλαγή να εκθέτει τον Νόιερ επικράτησε 1-0 της Μπάγερν.

Το 2/2 στο Champions League έκανε η απίθανη Άστον Βίλα τιμωρώντας την φλύαρη Μπάγερν με 1-0 στο «Βίλα Παρκ». Ο Τζον Ντουράν ήταν η χρυσή αλλαγή του Ουνάι Έμερι σκοράροντας στο 79’ με πλασέ, με τον Μάνουελ Νόιερ να φέρει μεγάλη ευθύνη αφού βγήκε ανεξήγητα πολλά μέτρα εκτός εστίας.

Στο 22’ το «Βίλα Παρκ» σηκώθηκε στο πόδι με τον Πάου Τόρες να σκοράρει από κοντά εκμεταλλευόμενος την αδράνεια στην άμυνα της Μπάγερν. Το γκολ, ωστόσο, ακυρώθηκε για οφσάιντ του Ντιέγκο Κάρλος στο ξεκίνημα της φάσης. Οι Βαυαροί άγγιξαν το προβάδισμα στο 29’, ωστόσο ο Γκνάμπρι αγνόησε τον Κέιν που ήταν σε καλύτερη θέση και σπατάλησε την ευκαιρία. Ο Μαρτίνες με εντυπωσιακή επέμβαση σταμάτησε το σουτ του Ολίσε στο 39’, με την Μπάγερν να έχει την κατοχή και τις καλύτερες στιγμές σε όλο το πρώτο μέρος.

Ο Βενσάν Κομπανί έριξε στο ματς τον Μουσιάλα αντί του Κομάν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Η Μπάγερν συνέχιζε να έχει συντριπτική κατοχή, αλλά έπεφτε διαρκώς πάνω σε… τείχος. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 79’ από τη βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Ντουράν, που είχε περάσει ως αλλαγή αντί του Γουότκινς στο 70’, άνοιξε το σκορ. Ο Κολομβιανός εκμεταλλεύτηκε την… ανεξήγητη έξοδο του Νόιερ και με πλασέ από μακριά έγραψε το 1-0. Η Μπάγερν πίεσε για την ισοφάριση, αλλά ο Μαρτίνες σταμάτησε την προσπάθεια του Γκνάμπρι στο 91’ και μία ακόμη στο από τον Κέιν στο 96’ με εντυπωσιακό τρόπο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x