Champions League

Ένα αυτογκόλ χάρισε στην Άρσεναλ αυτό που χρειαζόταν

Είχε ανάγκη την τύχη, εκμεταλλεύτηκε ένα αυτογκόλ, κράτησε τον έλεγχο και πανηγύρισε. Η Άρσεναλ έβγαλε αντίδραση και πήρε τη δεύτερη νίκη της στο Champions League με το 1-0 επί της Σαχτάρ.

Έπειτα από το 2-0 από την Μπόρνμουθ το περασμένο Σάββατο στο πρωτάθλημα, οι «κανονιέρηδες» ήξεραν ότι έπρεπε να βγάλουν προσωπικότητα στο αμέσως επόμενο παιχνίδι. Και προφανώς δεν ήταν εύκολη η δοκιμασία τους για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League, αλλά έστω και με ένα αυτογκολ τα κατάφεραν.

Οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα μετά το 2-0 επί της Παρί στην αγγλική πρωτεύουσα στο προηγούμενο ματς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, πήραν ξανά «τρίποντο». Χάρη στη στιγμή ατυχίας του Ρίζνικ στο 29ο λεπτό, με την μπάλα μετά από χαμηλό σουτ του Μαρτινέλι να χτυπά στο δοκάρι και στην πλάτη του για να καταλήξει στα δίχτυα, διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης στο «Έμιρεϊτς».

Οι Ουκρανοί δεν είχαν την ποιότητα που απαιτούσε η περίσταση για να παρουσιάσουν κάτι φοβερά αξιόλογο στο Λονδίνο. Ωστόσο, ο άτυχος της υπόθεσης, ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων, πήρε μια μικρή… εκδίκηση, όταν στο 77’ νίκησε με τα πόδια τον Τροσάρ στο πέναλτι που κέρδισε η Άρσεναλ για χέρι στην περιοχή.

Στο 90’ + 2’ ο Πεντρίνιο είδε τον Ράγια να πέφτει στην αριστερή του γωνία και ν’ απομακρύνει τον πιο σοβαρό κίνδυνο που διέτρεξε η εστία του, με το 1-0 να επιβεβαιώνεται ως αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x