Champions League

Ο 14χρονος σκόρερ της Άρσεναλ και η φοβερή Μονακό με τεσσάρα στην Μπαρτσελόνα

Μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν πικρό για την Άρσεναλ, αλλά ο 14χρονος, Μαξ Ντάουμαν, έμεινε στην ιστορία του Youth League με το κατόρθωμά του. Φοβερή νίκη η Μονακό απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Στο Μπέργκαμο γράφτηκε ιστορία σε ό,τι αφορά στο Youth League, λίγες ώρες πριν την έναρξη της 3ης και τελευταίας ημέρας της ιστορικής, πρώτης αγωνιστικής της League Phase του Champions League.

Η Άρσεναλ μπορεί να ηττήθηκε 4-1 από την Αταλάντα, ωστόσο, ο Μαξ Ντάουμαν που πέτυχε το μοναδικό γκολ των Λονδρέζων, έγινε ο νεαρότερος ever που στέλνει την μπάλα σε ματς της διοργάνωσης. Το κατάφερε σε ηλικία 14 ετών και 263 ημερών. Και μπορεί να μην το χάρηκε όσο θα το ήθελε, λόγω και του αποτελέσματος, αλλά δεν παύει να είναι ένα πολύ μεγάλο κατόρθωμα.

Φοβερό ματς έγινε και στο Μονακό, όπου οι γηπεδούχοι μετά το εις βάρος τους 2-0 και το 3-2, κατάφεραν να πάρουν όλους τους βαθμούς από την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, επιδεικνύοντας απίθανη αυταπάρνηση! Μέχρι και το 80ο λεπτό είχε διαμορφωθεί το τελικό 4-3 υπέρ των Μονεγάσκων, που δεν σταματούσαν ν’ απαντούν σε κάθε συνθήκη που διαμόρφωναν οι «μπλαουγκράνα».

Η μέρα είχε γκολ… με το τσουβάλι και στο «Ρενάτο Ντ’ Αλάρα» σημειώθηκαν άλλα 7 τέρματα, με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ ν’ απαντά στην προσωρινή ανατροπή της Μπολόνια (3-2) και να κάνει κι εκείνη come-back με το 4-3 στο 90’! Εύκολη νίκη για Ατλέτικο Μαδρίτης με το 4-0 απέναντι στη Λειψία.

Αναλυτικά τ’ αποτελέσματα της ημέρας:

Ερυθρός Αστέρας – Μπενφίκα 1-2
Φέγενορντ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-2
Μπρεστ – Στουρμ Γκρατς 1-4
Αταλάντα – Άρσεναλ 4-1
Μονακό – Μπαρτσελόνα 4-3
Μπολόνια – Σαχτάρ Ντόνετσκ 3-4
Ατλέτικο Μαδρίτης – Λειψία 4-0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x