Champions League

Κετσετζόγλου: «Μπορεί να αποκλείσει την Αντβέρπ η ΑΕΚ - Παραμένει πιο δύσκολη αντίπαλος η Ντινάμο»

Το δικό του σχόλιο για την κλήρωση της ΑΕΚ στα playoffs του Champions League, εφόσον αποκλείσει τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, έκανε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Την αντίπαλο της στα playoffs του Champions League, εφόσον κάμψει την αντίσταση της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, έμαθε η ΑΕΚ!

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Βελγίου, Αντβέρπ, ενώ ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Αμβέρσα στις 22 ή 23 Αυγούστου και ο επαναληπτικός στην Opap Arena στις 29 ή 30 του ίδιου μήνα.

Λίγο μετά την κλήρωση ο ρεπόρτερ της Ένωσης, Κώστας Κετσετζόγλου, έκανε το δικό του σχόλιο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και ανέφερε ότι είναι καλό πως η Αντβέρπ δεν θα δώσει ευρωπαϊκά παιχνίδι μέχρι τα playoffs, τονίζοντας πως η ΑΕΚ μπορεί να την αποκλείσει. Παράλληλα, στάθηκε και στο φιλικό παιχνίδι των δυο ομάδων στην προετοιμασία, αναφέροντας ότι η Αντβέρπ δημιούργησε απειλητικές καταστάσεις στην εστία του Στάνκοβιτς όταν αγωνίστηκε με βασικούς.

Τέλος, εξέφρασε την άποψη ότι η Ντινάμο Ζάγκρεμπ παραμένει η πιο δύσκολη αντίπαλος και εφόσον η ΑΕΚ αφήσει εκτός τους Κροάτες έχει πολλές πιθανότητες να μπει στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x