Champions League

Ποιοι ήταν οι «τρεις» που εισέβαλαν στον τελικό του Champions League και πόσα… έβγαλαν!

Οι «3» που έκαναν ντου στα πρώτα δευτερόλεπτα του τελικού του Champions League δεν είναι οπαδοί της Ρεάλ ή της Ντόρτμουντ, αλλά του… Ρώσου YouTuber, Mellstroy, που πληρώνει όσο όσο για κάτι τέτοια!

Η εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο του «Γουέμπλεϊ» στα πρώτα δευτερόλεπτα του τελικού του Champions League κάνει τον γύρο του κόσμου. Τρία άτομα έπιασαν στον ύπνο τους διοργανωτές και μπούκαραν στο γήπεδο, με τον έναν, μάλιστα, να βγάζει σέλφι με τον Βινίσιους, ενώ ένας άλλος έκανε το «siu» του Κριστιάνο Ρονάλντο -μέσα σε αποθέωση στο θρυλικό στάδιο του Λονδίνου- πριν τον βγάλει νοκ άουτ ο Ζάμπιτσερ!

Οι «τρεις», πάντως, δεν είναι οπαδοί της Ρεάλ ή της Ντόρτμουντ. Όπως προκύπτει, είναι θαυμαστές του Ρώσου YouTuber, Mellstroy, ο οποίος πληρώνει όσο όσο σε άτομα διατεθειμένα να του κάνουν τέτοια κόλπα σε μεγάλα events, όπως ο τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

Και οι τρεις, λοιπόν, που έκαναν «ντου», φορούσαν μπλούζες, που πάνω τους έγραφαν Mellstroy! Τώρα, τι ποσό είχε τάξει ο Ρώσος YouTuber για να συμβεί το αποψινό; Γράφεται στο εξωτερικό για 350 χιλιάδες ευρώ!



Champions League: Ποιοι ήταν οι «τρεις» που εισέβαλαν στον τελικό

Champions League: Ποιοι ήταν οι «τρεις» που εισέβαλαν στον τελικό

Champions League: Ποιοι ήταν οι «τρεις» που εισέβαλαν στον τελικό









Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x