Champions League

Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League!

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια της Τρίτης (01/10) στη 2η αγωνιστική του League Phase του νέου Champions League.

Με εννέα αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστική του League Phase του νέου Champions League και τα γκολ έπεσα… βροχή, με συνολικά 32 τέρματα.

Στα παιχνίδια που άνοιξαν το πρόγραμμα της βραδιάς (01/10) η Μπρεστ έκανε τη μεγάλη έκπληξη και διέλυσε με 4-0 τη Ζάλτσμπουργκ μέσα στην έδρα της. Ενώ η Σπάρτα Πράγας πήρε χρυσό βαθμό στην έδρα της Στουτγκάρδης με 1-1.

Στις αναμετρήσεις που ξεκίνησαν στις 22:00 η Άρσεναλ πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στη Παρί Σεν Ζερμέν με 2-0 στο σπουδαιότερο παιχνίδι αυτής της 2ης αγωνιστικής. Η Ίντερ με μία επιβλητική εμφάνιση επικράτησε 4-0 του Ερυθρού Αστέρα και η Μπάγερ Λεβερκούζεν πήρε τρεις δύσκολους βαθμούς απέναντι στη Μίλαν με 1-0.

Η Μπαρτσελόνα έριξε πεντάρα στην Γιούνγκ Μπόιζ (5-0) και η Ντόρτμουντ σκόρπισε τη Σέλτικ με εφτάρα (7-1). Από έναν βαθμό πήραν Αϊντχόφεν και Σπόρτινγκ που έμειναν στο 1-1 και τέλος η Μάντσεστερ Σίτι «άλωσε» την έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας με 4-0.

















Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x