Champions League

Κρύο ή ζέστη για Ολυμπιακό;

Την ίδια ώρα που το τελευταίο σφύριγμα στο «Έμιρεiτς» έβρισκε τον Ολυμπιακό να γνωρίζει δεύτερη ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ, στην προκειμένη περίπτωση με σκορ 3-1 από την Άρσεναλ, στο άλλο παιχνίδι του β’ ομίλου, η Σάλκε του Κ. Παπαδόπουλου ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Μονπελιέ στη Γερμανία. Δείτε video με τα γκολ.

Την ίδια ώρα που το τελευταίο σφύριγμα στο «Έμιρεiτς» έβρισκε τον Ολυμπιακό να γνωρίζει δεύτερη ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ, στην προκειμένη περίπτωση με σκορ 3-1 από την Άρσεναλ, στο άλλο παιχνίδι του β’ ομίλου, η Σάλκε του Κ. Παπαδόπουλου ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Μονπελιέ στη Γερμανία.

Ο Αϊτ-Φανά με άπιαστο σουτ πέτυχε το 0-1 στο 13’ για τους Γάλλους. Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς αντέδρασε στο 26’, όταν μετά από εξαιρετική μεταβίβαση του Χούντελααρ και υποδειγματικό τελείωμα του Ντράξλερ σημείωσε το 1-1. Έγινε έτσι ο πρώτος Γερμανός σκόρερ στο Τσάμπιονς Λιγκ σε ηλικία 19 ετών και 13 ημερών. Μετά από… ιδιότυπη συνεργασία των δύο συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών ήρθε η ανατροπή για τους «βασιλικούς μπλε». Ο Ντράξλερ αναστάτωσε την αντίπαλη άμυνα, κέρδισε πέναλτι και ο Ολλανδός επιθετικός ευστοχώντας από την άσπρη βούλα, διαμόρφωσε το 2-1 στο 53’. Οι γηπεδούχοι αγωνιζόμενοι και με παίκτη παραπάνω (λόγω της αποβολής του Μποκαλί από το 52’) έμοιαζαν να έχουν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Όμως ο Καμαρά στις καθυστερήσεις τους χάλασε τα σχέδια, «γράφοντας» το τελικό 2-2 στο “Veltins-Arena”.

Ενδεκάδες:

Σάλκε (Χουμπ Στέφενς): Ούνερσταλ, Χέβεντες, Κ. Παπαδόπουλος, Ουτσίντα, Φουξ, Χόλτμπι, Χέγκερ, Ντράξλερ, Νόισταντερ, Πούκι, Χούντελααρ.

Μονπελιέ: (Ρενέ Ζιράρ): Γιούρντρεν, Μποκαλί, Εμπιά, Χίλτον, Σταμπουλί, Μπελχαντά, Εστράντα, Σαϊχί, Αϊτ-Φανά, Καμαρά, Καμπελά.


szolj hozza: S2-2M www.fasthighlights.com
Επόμενη αγωνιστική 24/10:

Άρσεναλ-Σάλκε
Μονπελιέ-Ολυμπιακός

Βαθμολογία:

1. Άρσεναλ 6 (5-1)
2. Σάλκε 4 (4-3)
3. Μονπελιέ 1 (3-5)
4. Ολυμπιακός 0 (2-5)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x