Champions League

3ος όμιλος: Η Μίλαν στο… «οχυρό»

Στην Αγία Πετρούπολη συγκεντρώνονται τα βλέμματα στον τρίτο όμιλο του Champions League, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης η Μίλαν δοκιμάζεται στο «οχυρό» της Ζενίτ. Τέλος σε ένα διόλου κολακευτικό σερί θέλει να βάλει η Άντερλεχτ, που στο άλλο ματς του γκρουπ φιλοξενεί τη Μάλαγα.

Στην Αγία Πετρούπολη συγκεντρώνονται τα βλέμματα στον τρίτο όμιλο του Champions League, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης η Μίλαν δοκιμάζεται στο «οχυρό» της Ζενίτ. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι μετρά 15 ματς αήττητη στην Ευρώπη ως γηπεδούχος, ενώ μετρά 10 νίκες σε 11 παιχνίδια στην έδρα της με τον Ιταλό προπονητή στο «Πετρόφσκι». Την ίδια ώρα, οι «ροσονέρι» έχουν τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις τους εκτός Μιλάνου για τη διοργάνωση. Η τελευταία τους νίκη μακριά από το «σπίτι» τους ήταν απέναντι στην Οσέρ το Νοέμβριο του 2010.

Η πρωταθλήτρια Ρωσίας συμπλήρωσε τρία σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, μετά το 1-1 με τη Λοκομοτίβ Μόσχας, και απέχει πλέον πέντε βαθμούς από την πρωτοπόρο Ανζί. Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Βίτσελ, Σέμακ και Ντάνι, ενώ με ειδικές προστατευτικές μάσκες θα παίξουν οι Κρισίτο και Λομπάερτς. Η Μίλαν μετά το 1-1 στην έδρα της Πάρμα παραμένει χαμηλά (μόλις 11η) στη Serie A και σε απόσταση εννέα βαθμών από τις συμπρωτοπόρους Γιουβέντους και Νάπολι. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Πάτο, που δεν είναι 100% έτοιμος και μάλλον προφυλάσσεται για το ντέρμπι που ακολουθεί απέναντι στην Ίντερ.

Τέλος σε ένα διόλου κολακευτικό σερί θέλει να βάλει η Άντερλεχτ, που στο άλλο ματς του γκρουπ φιλοξενεί τη Μάλαγα. Οι πρωταθλητές Βελγίου μετρούν 7 ήττες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία τους 9 ματς στη διοργάνωση, ενώ η τελευταία τους νίκη στο «Κονστάν Βάντεν Στοκ» ήταν το Νοέμβριο του 2003, 1-0 απέναντι στη Λιόν.

Οι γηπεδούχοι μετά το 3-0 επί της Λόκερεν είναι στο -2 από την κορυφή. Η διοίκηση της ομάδας έχει τάξει πριμ 30.000 ευρώ σε κάθε παίκτη για νίκη. Η Μάλαγα συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στην Primera Division, όπου είναι τρίτη και στο -4 από την Μπαρτσελόνα μετά το επιβλητικό 4-0 επί της Μπέτις. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Τουλαλάν, Μπαπτίστα και Μπουονανότε, που είναι τραυματίες, ενώ απέκλεισε για λόγους τακτικής από την αποστολή τον Φαμπρίς.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στα Κύπελλα Ευρώπης. Η μεν Άντερλεχτ έχει 8 νίκες και 3 ήττες απέναντι σε ισπανικές ομάδες, η δε Μάλαγα δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ ομάδα από το Βέλγιο.

3ος όμιλος

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Μίλαν (19:00)
Άντερλεχτ-Μάλαγα (21:45)

Βαθμολογία

Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

Μάλαγα 3 (3-0)
Άντερλεχτ 1 (0-0)
Μίλαν 1 (0-0)
Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 0 (0-3)

Η επόμενη (3η) αγωνιστική

Μάλαγα-Μίλαν (21:45)
Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Άντερλεχτ (19:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x