Champions League

Το’ πε και το ’κανε

Από την πρώτη στιγμή που τραυματίστηκε στον αγώνα της Εθνικής με την Λιθουανία ο Γιάννης Μανιάτης δήλωνε βέβαιος ότι θα προλάβει να αγωνιστεί απέναντι στη Σάλκε. Και κράτησε το λόγο του… Ο διεθνής μέσος συμπεριελήφθη στην αποστολή για την αυριανή πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Champions League, όπως και ο Πάμπλο Κοντρέρας που επίσης αποθεραπεύτηκε εγκαίρως. Εκτός Παπάζογλου και Ντιακιτέ.

Έτοιμοι για το μεγάλο παιχνίδι με την Σάλκε είναι στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία για την αυριανή πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League και έχουν ως στόχο να μπουν με το… δεξί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Τελικά ο Γιάννης Μανιάτης κατάφερε να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τους Γερμανούς, ενώ τη θέση του Παπάζογλου παίρνει ο Κοντρέρας που δεν είχε ταξιδέψει στα Γιάννενα.

Το κλίμα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι πολύ καλό μετά το «τρία στα τρία» στο πρωτάθλημα και οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ δείχνουν αποφασισμένοι να πετύχουν ένα σημαντικό αποτέλεσμα, δίνοντας ταυτόχρονα χαρά στους οπαδούς της ομάδας.

Εν όψει της αυριανής αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν αρκετά στον τομέα της τακτικής και μετά το τέλος της προπόνησης ο Πορτογάλος ανακοίνωσε τα ονόματα της αποστολής, την οποία αποτελούν οι Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο και Κοντρέρας.

Έξω έμεινε ο Παπάζογλου, όμως τη θέση του παίρνει ο Κοντρέρας. Επίσης, είναι εκτός λίστας οι Ζαραδούκας, Βλαχοδήμος και Τάτος. Από την πλευρά του, ο Ντιακιτέ είναι ακόμα ανέτοιμος. Το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί συνεχίζει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν στο Ρέντη αύριο, στις 18:00.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x