Champions League

Ζιράρ: «Τουλάχιστον δύο νίκες εντός»

Αποτελεί αναμφίβολα τον κυριότερο λόγο που η Μονπελιέ έφτασε στο… θαύμα της κατάκτησης του πρωταθλήματος και πλέον έχει ανοίξει «πανιά» για μία νέα εμπειρία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ρενέ Ζιράρ προτιμά να κρατά… μικρό καλάθι θέτοντας ως στόχο τουλάχιστον δύο νίκες μέσα στην έδρα της ομάδας. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι πουθενά δεν αναφέρει τον Ολυμπιακό στις δηλώσεις που έκανε.

Αποτελεί αναμφίβολα τον κυριότερο λόγο που η Μονπελιέ έφτασε στο… θαύμα της κατάκτησης του πρωταθλήματος και πλέον έχει ανοίξει «πανιά» για μία νέα εμπειρία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ρενέ Ζιράρ προτιμά να κρατά… μικρό καλάθι θέτοντας ως στόχο τουλάχιστον δύο νίκες μέσα στην έδρα της ομάδας.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι πουθενά δεν αναφέρει τον Ολυμπιακό στις δηλώσεις που έκανε.

«Ομάδες όπως οι Άρσεναλ και Σάλκε δεν έρχονται κάθε μέρα να παίξουν μαζί μας. Είναι μία πρόκληση. Το Τσάμπιονς Λιγκ έχει ένα πολύ υψηλό επίπεδο και υπάρχουν πολλές ανταγωνιστικέ ομάδες. Θέλουμε να φτάσουμε ψηλά και γιατί όχι να πάρουμε, τουλάχιστον, δύο εντός έδρας νίκες. Είναι ένας στόχος μας. Όλες οι ομάδες θα δυσκολευτούν στο γήπεδό μας», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Αναφορικά με την πιθανότητα να μείνει εκτός συνέχειας της διοργάνωσης η Μονπελιέ, είπε: «Εφόσον δεν προκριθούμε δεν θα κλάψουμε όμως. Θα συνεχίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x