Champions League

Η λίστα του ΠΑΟ για Μάλαγα

Τη λίστα με τους 29 ποδοσφαιριστές δήλωσε στην UEFA ο Παναθηναϊκός για τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας με την Μάλαγα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός αυτής σε σχέση με την αντίστοιχη για τη Μάδεργουελ, τέθηκε ο Γιώργος Ιωαννίδης, καθώς είναι θέμα ωρών να αποχωρήσει, ενώ «παραθυράκι» υπάρχει και για τη συμμετοχή του Κουίνσι, που δεν περιλαμβάνεται αυτή τη στιγμή.

Τη λίστα με τους 29 ποδοσφαιριστές δήλωσε στην UEFA ο Παναθηναϊκός για τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας με την Μάλαγα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκτός αυτής σε σχέση με την αντίστοιχη για τη Μάδεργουελ, τέθηκε ο Γιώργος Ιωαννίδης, καθώς είναι θέμα ωρών να αποχωρήσει, ενώ «παραθυράκι» υπάρχει και για τη συμμετοχή του Κουίνσι, που δεν περιλαμβάνεται αυτή τη στιγμή.

Χωρίς εκπλήξεις και με τα ίδια πρόσωπα που είχαν δηλωθεί για τον προηγούμενο γύρο, ανακοινώθηκε η λίστα με τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» για τις διπλές αναμετρήσεις με τους Ισπανούς. Ο Κουίνσι δεν βρίσκεται ανάμεσα στους 29, ωστόσο μέχρι μια μέρα πριν τη διεξαγωγή του πρώτου ματς στην Ισπανία, οι «πράσινοι» μπορούν να προβούν σε μια και μοναδική αλλαγή.

Βέβαια, ο Γκανέζος που δεν έχει συμμετάσχει στην προετοιμασία του συλλόγου, ήταν σχεδόν απίθανο να προλάβει τον πρώτο αγώνα, όμως υπάρχουν πιθανότητες να συμπεριληφθεί στο μέλλον, τουλάχιστον για τον επαναληπτικό στην Αθήνα (28/8).

Αναλυτικά, η λίστα με τους 29 ποδοσφαιριστές:

Σισοκό, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Βιτόλο, Μαυρίας, Τοτσέ, Χριστοδουλόπουλος, Φορναρόλι, Σεϊταρίδης, Ζέκα, Σο, Μπαρμπαρούσης, Μαρίνος, Λαγός, Βύντρα, Κοτσόλης, Καρνέζης, Πετρόπουλος, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Ταμπάκης, Φουρλάνος, Καπίνο, Χουχούμης, Κουσίδης, Βελάσκες, Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης, Μαρινάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x