Champions League

Λάμπαρντ: «Με πείσμα… από τη Μόσχα»!

Το 2008 συνεχίζει να… στοιχειώνει τους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι, όταν είχαν ηττηθεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα πέναλτι εκείνου του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ και εν όψει του φετινού στη Μόσχα, ο Φρανκ Λάμπαρντ τόνισε πως οι «μπλε» θα εμφανιστούν πεισμωμένοι ώστε αυτή τη φορά, το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό! Αποστολή στo Mόναχο, Εύη Μάνου

Το 2008 συνεχίζει να… στοιχειώνει τους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι, όταν είχαν ηττηθεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα πέναλτι εκείνου του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ και εν όψει του φετινού στη Μόσχα, ο Φρανκ Λάμπαρντ τόνισε πως οι «μπλε» θα εμφανιστούν πεισμωμένοι ώστε αυτή τη φορά, το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό!

Αποστολή στo Mόναχο, Εύη Μάνου

Από την ημέρα που χάθηκε ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Λουζνίκι», πριν από τέσσερα χρόνια, όσοι βρέθηκαν σε εκείνο το παιχνίδι και παραμένουν στο ρόστερ των Λονδρέζων, περίμεναν την επόμενη φορά που θα βρίσκονταν να διεκδικούν το «ιερό δισκοπότηρο» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και δήλωναν σίγουροι ότι θα τους δινόταν η ευκαιρία.

«Στα αποδυτήρια, πάντα πιστεύαμε ότι θα έρθει ακόμη μια ευκαιρία. Ήμασταν σίγουροι και παραμέναμε αισιόδοξοι. Τώρα τα καταφέραμε. Έχουμε μάθει πως δεν γίνεται να είμαστε συνέχεια νικητές. Έτσι είναι άλλωστε το ποδόσφαιρο. Χρησιμεύει όμως στο θέμα του κινήτρου. Είμαστε πεισμωμένοι από εκείνο τον τελικό στη Μόσχα και θα προσπαθήσουμε να το μεταφέρουμε στον αγωνιστικό χώρο» δήλωσε ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Ο αρχηγός των «μπλε», δεν απέφυγε τις ερωτήσεις περί της επόμενης μέρας στην τεχνική ηγεσία, την ενδεχόμενη παραμονή του Ρομπέρτο Ντι Ματέο και… το ρόλο των «παλιών» της ομάδας στο θέμα του προπονητή, λέγοντας απλά πως: «Οι φήμες που κυκλοφορούν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δεν είναι δυνατόν να εμπλέκονται οι ποδοσφαιριστές στο θέμα του προπονητή. Είναι λάθος να νομίζει ο κόσμος ότι εμείς έχουμε επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη και του λέμε τι να κάνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x