Champions League

Η Ευρώπη της πάει καλύτερα…

Καταφύγιο στο Champions League έχει βρει φέτος η Ίντερ, η οποία στο ιταλικό πρωτάθλημα πάει από το κακό στο χειρότερο. Οι «νερατζούρι» φιλοξένησαν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής την Λιλ, επικράτησαν 2-1 και κρατούν στα χέρια τους την πρόκριση και την πρωτιά στον δεύτερο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στο άλλο ματς του ομίλου, Τραμπζονσπόρ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας «κόλλησαν» στο 0-0 στην Τουρκία.

Καταφύγιο στο Champions League έχει βρει φέτος η Ίντερ, η οποία στο ιταλικό πρωτάθλημα πάει από το κακό στο χειρότερο.

Οι «νερατζούρι» φιλοξένησαν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής την Λιλ, επικράτησαν 2-1 και κρατούν στα χέρια τους την πρόκριση και την πρωτιά στον δεύτερο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στο άλλο ματς του ομίλου, Τραμπζονσπόρ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας «κόλλησαν» στο 0-0 στην Τουρκία.


szolj hozza: I1-0L


szolj hozza: I2-0L


szolj hozza: I2-1L
Ίντερ-Λιλ 2-1
(18΄ Σάμουελ, 65’ Μιλίτο-83’ Ντε Μέλο)

Η Ίντερ με τα γκολ των δύο Αργεντινών της, Σάμουελ και Μιλίτο, κατάφερε να πάρει τη νίκη και να αυξήσει τη διαφορά της από τις Τραμπζονσπόρ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας στους τέσσερις βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική δοκιμάζεται στην Τουρκία. Το μοναδικό που κατάφερε η πρωταθλήτρια Γαλλίας ήταν να μειώσει σε 2-1 λίγο πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου με τον Ντε Μέλο στο 83’.

Τραμπζονσπόρ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0-0

Καμία από τις δύο δεν είναι χαρούμενοι από το τελικό αποτέλεσμα, ωστόσο αν και οι δύο έχουν ελπίδες, αυτή που νοιώθει χειρότερα από αυτή την εξέλιξη είναι η τουρκική ομάδα, επειδή στην Ρωσία, την προηγούμενη αγωνιστική είχε γνωρίσει την ήττα με τρία γκολ.

Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1) Ίντερ 9 (6-3)
2) ΤΣΣΚΑ Μόσχας 5 (7-5)
3) Τραμπζονσπόρ 5 (2-4)
4) Λιλ 2 (3-4)

Επόμενη αγωνιστική (22/11)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Λιλ (19:00)
Τραμπζονσπόρ-Ίντερ (21:45)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x