Champions League

«Δεν μπορείς να κάνεις το παιχνίδι σου»

Την ανάγκη να προσαρμοστεί ο Ολυμπιακός στις συνθήκες ενός εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Άρσεναλ τόνισε ο Ανδρέας Νινιάδης μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στο βαθμό… ανετοιμότητας των πρωταθλητών Ελλάδος, την ποιότητα που έχουν όλες οι ομάδες του ομίλου, αλλά και το πρόγραμμα.

Την ανάγκη να προσαρμοστεί ο Ολυμπιακός στις συνθήκες ενός εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Άρσεναλ τόνισε ο Ανδρέας Νινιάδης μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στο βαθμό… ανετοιμότητας των πρωταθλητών Ελλάδος, την ποιότητα που έχουν όλες οι ομάδες του ομίλου, αλλά και το πρόγραμμα.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανδρέας Νινιάδης:

Για το αποψινό παιχνίδι κόντρα στην Άρσεναλ:
«Σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να διαλέγεις αντίπαλο. Σε τέτοια ματς μπορείς να κερδίσεις τον πιο δυνατό και να την πάθεις από τον πιο αδύνατο. Το σημαντικό είναι σε τι κατάσταση βρίσκεσαι. Δεν πρέπει να είσαι 100% έτοιμος, αλλά 1000%, για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις την Άρσεναλ και το ρυθμό της».

Για το πρόβλημα που εντοπίζει στον Ολυμπιακό:
«Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι στο επίπεδο που περιμένουμε και στο οποίο θα βρίσκεται σε περίπου έναν μήνα, όταν και πιστεύω ότι θα μπορεί να δείξει αυτά που δουλεύει ο προπονητής. Από εκεί και πέρα σίγουρα ήρθαν πολύ αργά κάποιοι παίκτες. Στην προετοιμασία είχε δοκιμάσει κάποια πράγματα, αλλά στο τέλος είδαμε τη φυγή του Ριέρα και τον ερχομό του αμυντικού χαφ που έψαχνε (Ορμπάιθ, Μακούν) και λογικό είναι να μην έχει μονταριστεί η ομάδα ακόμα».

Για το πώς θα προσεγγίσει την αναμέτρηση ο Βαλβέρδε:
«Ο Ερνέστο έχει ένα συγκεκριμένο στυλ και δεν αλλάζει τα πιστεύω του πολύ και εμένα μ’αρέσει αυτό. Αλλά με ομάδες σαν την Άρσεναλ, δύσκολα μπορείς να παίξεις αυτό που έχει στο μυαλό σου. Πρέπει να προσέξεις άλλα πράγματα. Πιο σημαντικό είναι η αμυντική λειτουργία. Στον Ερνέστο αρέσει η επίθεση, το πρέσινγκ ψηλά και η μπάλα κάτω, αλλά πολύ δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις στην έδρα της Άρσεναλ.

Στον όμιλό μας και η Ντόρτμουντ και η Μαρσέιγ και η Άρσεναλ είναι ομάδες που πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματά τους και σίγουρα Γερμανία, Γαλλία και Αγγλία δεν μπορούν συγκριθούν με το δικό μας».

Για το αν πιστεύει ότι είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που θα δώσει ο Ολυμπιακός στον όμιλο:
«Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα και εντός και εκτός, απλά το κακό με εμάς είναι ότι δεν είμαστε στη φόρμα που θα ήθελε ο προπονητής.

Δεν πιστεύω εγώ σε αυτά. Στο Champions League πρέπει να βλέπεις κάθε ματς ξεχωριστά και να μαζεύεις όσους βαθμούς μπορείς. Το πρώτο ματς όπως εξελίχθηκε, που δεν είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα προτιμούσα να ήταν εκτός έδρας και να έχανε εκεί. Για να έχεις ελπίδες να περάσεις πρέπει να εκμεταλλευτείς την έδρα σου και από εκεί και πέρα να πάρει ό,τι περισσότερο μπορείς εκτός έδρας».

Για το θέμα του Άλμπερτ Ριέρα:
«Όταν είπε ο Ερνέστο ότι δεν μπορεί να αντικατασταθεί ο Ριέρα εννοούσε όχι ότι δεν μπορούμε να βρούμε παίκτη στην πορεία να είναι καλύτερος από τον Ριέρα, αλλά στην παρούσα χρονική στιγμή. Να έχει κάνει δηλαδή όλη την προετοιμασία, να έχει χτίσει την ομάδα πάνω σε αυτόν από τα αριστερά. Δεν είναι εύκολο να μπει κάποιος γρήγορα σε μια ομάδα και να δέσει στο σύστημα».

Για το επόμενο “βήμα” του:
«Με τον Πρέντραγκ (Τζόρτζεβιτς) θα ανοίξουμε δικιά μας εταιρία με αυτόν να έχει πάρει ήδη άδεια από την UEFA για μάνατζερ και θα μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα σε αυτόν τον τομέα. Βλέπουμε όλες τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x