Champions League

«Τον καλύτερό μας εαυτό…»

Με πίστη για μία καλή εμφάνιση στο «Emirates» το βράδυ της Τετάρτης απέναντι στην Άρσεναλ αναχώρησε το πρωί η αποστολή του Ολυμπιακού για το Λονδίνο. «Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», το σύνθημα του Πάμπλο Ορμπάιθ. Πάντελιτς: «Δεν πάμε για να χάσουμε»

Με πίστη για μία καλή εμφάνιση στο «Emirates» το βράδυ της Τετάρτης απέναντι στην Άρσεναλ αναχώρησε το πρωί η αποστολή του Ολυμπιακού για το Λονδίνο.

Ο Πάμπλο Ορμπάιθ, που διεκδικεί με αξιώσεις θέση βασικού στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, φάνηκε… αποφασισμένος. «Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Θα παλέψουμε για να έχουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα στο γήπεδο», τόνισε ο Βάσκος μεσοαμυντικός.

Αναφορικά με τη δική του καλή παρουσία στο σύντομο διάστημα που ανήκει στο ερυθρόλευκο ρόστερ, τόνισε: «Με έχουν βοηθήσει όλοι οι συμπαίκτες μου για να προσαρμοστώ. Είμαι σε καλή κατάσταση κι ελπίζω να συνεχίσω να βοηθάω τον Ολυμπιακό».

Πάντελιτς: «Δεν πάμε για να χάσουμε»

Τον καλύτερό του εαυτό θα δώσει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άρσεναλ, όπως τόνισε ο Μάρκο Πάντελιτς. Ο Σέρβος στράικερ υπογράμμισε ότι δεν θα… κάτσουν να χάσουν οι «ερυθρόλευκοι», αλλά θα μπουν στο γήπεδο με στόχο να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο.

«Ξέρουμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, αλλά δεν πάμε εκεί για να χάσουμε. Πάμε να παίξουμε την μπάλα και το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, με πάθος και δύναμη και να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι» δήλωσε ο φορ των πρωταθλητών Ελλάδος.


Η 19μελής αποστολή του Ολυμπιακού περιλαμβάνει τους ακόλουθους παίκτες: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Φέισα, Μοδέστο, Αμπντούν, Μακούν, Φουστέρ, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς. Εκτός έμειναν οι Δασκαλάκης, Χαβίτο, Γκρμπιτς, Βαλεριάνος, Γέστε, Φετφατζίδης, Μανιάτης.

Oι "ερυθρόλευκοι" έφτασαν στο Λούτον στις 13:10 περίπου και από εκεί μετέβησαν στο Λονδίνο όπου θα καταλύσουν.

Στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ στις 21:00 θα γίνει η προπόνηση της ομάδας. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο και θα είναι στο πλευρό της ομάδας, όπως και περίπου 3.200 φίλοι του Ολυμπιακού, στην πλειοψηφία τους από την Αγγλία (φοιτητές κι όχι μόνο).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x