Champions League

Ο Καρμπάγιο σφυρίζει στο «Έμιρεϊτς»

Τον Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο όρισε η UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση της Τετάρτης μεταξύ Άρσεναλ και Ολυμπιακού. Ο μηχανικός στο επάγγελμα Ισπανός θα διαιτητεύσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του ελληνική ομάδα, αφού ήταν ο άρχων της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ πέρσι, ο οποίος έληξε 3-3, για τα πλέι οφ των ομίλων του Champions League. Αναλυτικά όλοι οι διαιτητές των αγώνων της Τετάρτης.

Τον Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο όρισε η UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση της Τετάρτης μεταξύ Άρσεναλ και Ολυμπιακού. Ο μηχανικός στο επάγγελμα Ισπανός θα διαιτητεύσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του ελληνική ομάδα, αφού ήταν ο άρχων της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ πέρσι, ο οποίος έληξε 3-3, για τα πλέι οφ των ομίλων του Champions League.

O 40χρονος ρέφερι έχει σφυρίξει συνολικά τέσσερα ματς αγγλικών συλλόγων, όλα την περασμένη σεζόν για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά ποτέ της Άρσεναλ. Πιο αναλυτικά ήταν στα παιχνίδια Σπαρτάκ Μόσχας-Τσέλσι 0-2, Τβέντε-Τότεναμ 3-3, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μαρσέιγ 2-1 και Σάλκε-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2.


Aναλυτικά, οι διαιτητές των υπόλοιπων αγώνων της Τετάρτης:

Βαλένθια-Τσέλσι: Νικόλα Ριτσόλι (Ιταλία)
Λεβερκούζεν-Γκενκ: Άλαν Κέλι (Ιρλανδία)
Μαρσέιγ-Ντόρτμουντ: Γιόνας Έρικσον (Σουηδία)
Ζενίτ-Πόρτο: Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία)
Σαχτάρ Ντόνετσκ-ΑΠΟΕΛ: Ρόμπερτ Σέργκενχοφερ (Αυστρία)
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Μπαρτσελόνα: Μάνουελ Γκρέφε (Γερμανία)
Μίλαν-Πλζεν: Φλόριαν Μέιερ (Γερμανία)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x