Champions League

«Ευτυχισμένοι αν πάρουμε κάτι από την Ντόρτμουντ»

Τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει η Άρσεναλ, στο αυριανό παιχνίδι της κόντρα στην Ντόρτμουντ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, σχολίασε ο Περ Μερτεζάκερ. Ο αμυντικός των «κανονιέρηδων» στάθηκε στο αγωνιστικό στιλ της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ και τους παίκτες που διαθέτει, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πρώτη συμμετοχή του στην Premier League.

Τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει η Άρσεναλ, στο αυριανό παιχνίδι της κόντρα στην Ντόρτμουντ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, σχολίασε ο Περ Μερτεζάκερ.

Ο αμυντικός των «κανονιέρηδων» στάθηκε στο αγωνιστικό στιλ της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ και τους παίκτες που διαθέτει, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πρώτη συμμετοχή του στην Premier League.

«Η Ντόρτμουντ έγινε η καλύτερη ομάδα στη Γερμανία την περασμένη σεζόν. Είναι ικανή να κυκλοφορεί την μπάλα εξαιρετικά καλά και διαθέτει σπουδαίους παίκτες» δήλωσε στο “SkySports” ο Γερμανός στόπερ, για να συμπληρώσει:

«Ο τρόπος παιχνιδιού της Ντόρτμουντ θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος για εμάς, αλλά ξέρω ότι κι εμείς έχουμε σπουδαίους παίκτες και είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα εκεί. Η Ντόρτμουντ είναι ένα από τα φαβορί του ομίλου, οπότε θα είμαστε πολύ ευτυχισμένοι αν μπορέσουμε να κερδίσουμε κάτι από αυτό το ματς».

Αναφερόμενος στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Άρσεναλ, στο παιχνίδι κόντρα στη Σουόνσι στο Σάββατο, υπογράμμισε: «Έχω αρκετή εμπειρία, αλλά το να παίζω στην Αγγλία είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, αν και οι στόχοι που θέλω να πετύχω είναι πολύ υψηλοί. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, δεν θα τα παρατήσω ποτέ και θα τα δίνω όλα κάθε φορά που θα φοράω τη φανέλα της Άρσεναλ».


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x